Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da Hızlandıran MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, en fazla seçmene ulaşan, en hızlı şekilde çalışan ve gerçekçi uygulanabilir projeleri ile Kahramanmaraş siyasetine damgasını vurdu. 

“Yerel yönetimlere bir hanım eli değmeli” diyen Nergiz, yine bir gün içerisinde şehirlerarası otogar, ilçe otogarı, galericiler sitesi, ev toplantısı, Namık Kemal ve Yahya Kemal Mahallerinde toplantılara katıldı ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmedi. 

Belediyecilikte yeni bir sayfa açmayı ve ilçesini örnek model bir ilçe haline getirmeyi hedefleyen Nergiz, sandıkta başarıya doğru koşuyor. 

Kahramanmaraş'ın ilk kadın belediye başkanı olacağı ve hizmetlerinin yanı sıra bayanların siyasette önünü açacağını söyleyen Nergiz, projeleri ve çalışmalarıyla da iddiasını ortaya koyuyor. 

Seçmenin de benimsediği, özellikle kadınların kendinden biri olarak gördüğü Nergiz, her geçen günde oy potansiyelini arttırıyor. 

Nergiz; “İnsanımızın uçuk kaçık projelere ihtiyacı yok. Proje ihtiyaçtan doğar. Ve öncelikle mevcut sorunlar çözülmezse istediğiniz kadar çılgın projeler üretin. Neye Yarar? 

Biz önce ilçemizin mevcut durumunu analiz ettik. Elde edilen veriler doğrultusunda, ihtiyaca göre projelerimizi hazırladık. 

Özellikle Kentimizde bizim ilçemiz sınırları içerisinde kalan yerleşim alanları yaşanabilirlik seviyesinin çok çok altında. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, sosyal ve kültürel alanda hiç hizmet alamadığı gibi belediyenin asli görevlerinden olan alt yapı yol hizmetlerinden dahi yeterli hizmeti alamamış. 

İnşallah biz seçildiğimizde bütün bu eksiklikleri gidererek insanımıza yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe inşaa edeceğiz” dedi. 

Tarihi doku ve modern yapılanmayla birlikte ilçesinde turizmi canlandıracağına da dikkat çeken Nergiz; “Yedi Kuyular Bölgemizi kayak merkezi haline getireceğiz. Germenica Antik Kenti Uluslararası sempozyumlar düzenleyerek tanıtımını en üst düzeyde yapacağız” diye konuştu. 

Gençlerin kişisel gelişimlerini tamamlama ve yeteneklerini keşfetme adına, ETÜT Merkezleri, sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri kompleksler ve sosyal alanlar oluşturacağını söyleyen Nergiz; engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldıracağını her projesini onları düşünerek hayata geçireceğini ifade ederek açıklamasını şu şekilde sürdürdü: 

“Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatlarındaki ihtiyaçlarını giderebilmeleri için “ENGELSİZ KART” uygulamasına geçilecek. Bu kartla alışveriş yapılabilecek, toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Ayrıca engelli vatandaşlarımız için “ENGELSİZ TAKSİ PROJESİ” hayata geçirilecek.
Engelli vatandaşlarımızın evlerinin temizliği belediyemizce yapılacak.” 
Nergiz; “İnsanımızın doğumundan ölümüne neye ihtiyacı varsa her türlü hizmeti en üst düzeyde sunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.