Kar Festivaline atkılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Nergiz, seçildiğinde Yedikuyular Bölgesini kış sporlarının merkezi haline getireceğini söyledi. 

İlçeyi ekonomik, sosyal, kültürel her alanda geliştirmek için projelerinin hazır olduğunu ifade eden Nergiz; Bölgede yetişen, üzüm, ceviz, kiraz gibi tarımsal ürünlerin şenliklerinin yanı sıra, sportif faaliyetlerle de öne çıkarılarak her alanda gelişmesinin sağlanacağı sözünü verdi. 

Kar Festivalinde emeği geçenlere teşekkür eden Nergiz, özellikle gençlerin bu tür faaliyetlerde öne çıkarılması gerektiğinin altını çizerek: “Yerel yönetimlerin öncülüğünde bu festivallerin daha ulusal boyutlara taşınması gerekiyor.  

İnşallah yetki bize verildiğinde biz buralara yapacağımız konaklama merkezleri ve tesislerle cazibe merkezi haline getireceğiz. Hem bölge ekonomisine, hem de ilçemizin, kentimizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak” diye konuştu. 

Belediyenin hizmet sınırlarının sadece alt yapı, üst yapı, yol gibi hizmetlerle sınırlı olmadığını önemle vurgulayan Nergiz; “Sosyal ve kültürel etkinlikleri geliştirilerek, ilçemizin bütün değerlerini gün yüzüne çıkaracağız. Festivallerle, şölenlerle ilçemizi turizmde de hak ettiği yere getireceğiz” dedi.