“Yerel yönetimlere artık kadın eli değmeli” diyen Nergiz, Demirciler, Alibeyuşağı, Sivrice Höyük ve Yeniyurt Köylerinde seçmenleriyle buluştu. 

Sorunların aynı noktada birleştiği köylerde, vatandaşlar; hizmetin MHP çatısı altında Nergiz ile geleceğine inandıklarını söylediler. 

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Nergiz; “Söz sırası sizde. Bu güne kadar yetkiyi verdiğiniz kişiler sizlerin derdine derman olmadı. Sadece sizleri seçimden seçime hatırladılar. Hizmette ise akıllarına bile gelmediniz. Göz ardı edildiniz. Bu sefer MHP'de buluşalım ki; bu şehrin 20 yılı daha heba olmasın, bir an önce hizmete kavuşsun” dedi. 

 “Başkan Nergiz” sloganlarıyla karşılanan Nergiz; “İnşallah Allah'ın izni ile 30 Mart'ta yetkiyi vereceksiniz. Hizmet kadın eli ile nasıl geliyormuş, herkes görecek” dedi. 

HİZMETE HASRET BIRAKANLARA GÜLE GÜLE DEMENİN ZAMANI GELDİ

Nergiz, altyapı, yol problemlerinin bile çözülmediğini, köylü vatandaşların göz ardı edindiğini ifade ederek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

“İnşallah biz göreve geldiğimizde hiçbir sorun kalmayacak. Sizlerin hayatını kolaylaştıracağız. Modern belediyecilik hizmetlerinden faydalanacaksınız. 

Parklar, gençler için, hanımlarımız için sosyal alanlar oluşturacağız. Modern kentlerde ne varsa bizim ilçemizde de aynı hizmetler sunulacak. 

Diğer yandan, emeğinizin tarlada kalmaması için, tarımın gelişmesi, daha verimli ürünler alabilmeniz için belediye olarak öncülük edeceğiz. 

Biz insanımızın doğumun ölümüne kadar neye ihtiyacı varsa sunmak için, hizmet için yola çıktık.  

Şimdi sıra sizde, sizi göz ardı edenlere, unutanlara, hizmetten yoksun bırakanlara sandıkta güle güle demenin zamanı geldi” dedi.