Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, yerel yönetimlere mutlaka kadın elinin değmesi gerektiğini savunan Nergiz'in projeleri halktan tam not alıyor. 

Şeyhadil Caddesi ve Dulkadiroğlu Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Av. Neslihan Koca Nergiz, Dulkadiroğlu ilçesini cazibe merkezi haline getireceğini söyledi. 

Kahramanmaraş'ın en eski mahallerinin bulunduğu Dulkadiroğlu İlçesinde, bu mahallerin hizmetten yoksun bırakılarak kaderine terkedildiğini, yine aynı şekilde eski çarşıların da ihmal edildiğini ifade eden Nergiz, yeniden restore edilerek tarihi doku ve modern mimariyi birleştirerek eski canlılığını kazandıracaklarını söyledi. 

Belediyecilikte yeni bir sayfa açacaklarını, ayrıştırıcı değil kucaklayan bir hizmet anlayışı ile tüm vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunacaklarını ifade eden Nergiz; “Belediyelerin görevi, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, hayat standardını yükseltecek hizmetler sunmaktır. 

Bakıyoruz ilçemizde eski mahallelerimiz yıkık dökük virane haline gelmiş. Buradaki esnaflarımız kaderine terk edilmiş. 

Biraz daha ihmal edilirse buralarda oturan vatandaşımız kalmayacak. İnsanlarımız artık burada oturmayı tercih etmiyor. Borçlanarak, banka kredisi kullanarak şehrin batı kısmına göç etmeyi tercih ediyor. 

İnşallah biz yetkiyi aldığımızda bu mahallelerimizi, çarşılarımızı tarihi dokusunu koruyup modern mimari ile birleştirip, sosyal alanlarla donatarak eski canlılıklarını kazandıracağız” dedi. 

KENDİLERİNE OY İSTEMEYE YÜZLERİ YOK

“Bizim boş vaatlerle işimiz olmaz” diyen Nergiz; “Zaten vatandaşımız hayal kırıklığına uğramaktan bıkmış, yorulmuş, umudu tükenmiş. Siyasetçiye güveni kalmamış. Haksız da değiller. 

Boş vaatlerde bulunanlar bu gün kendilerine oy isteyemiyorlar, “Biz değil, başbakana oy verin” diyorlar. Bu nasıl bir mantık. Bu kenti Başbakan mı yönetecek? 

Artık söyleyecek sözleri kalmadı. 

MHP gümbür gümbür geliyor. Korku sardı kendilerine değil, başbakana oy istiyorlar” dedi. 

VATANDAŞ “MHP” DİYOR 

Akılcı, halkın ihtiyaçları doğrultusunda hazırladıkları projelerle 5 yılda modern örnek bir ilçe yapmakta iddialı olan Nergiz; “Gittiğimiz her yerde vatandaş bu sefer MHP diyor. Değişimi hep birlikte başaracağız” dedi.