Okay, seçim gezileri kapsamında Namık Kemal Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, Dulkadiroğlu'nun daha fazla belediyecilik hizmetine ihtiyacı olan bir bölge olduğunu söyledi.

Vatandaşın destek vermesi durumunda Dulkadiroğlu ilçesini yeniden planlayacaklarını ve yeni ilçe kurulumunun verdiği fırsatları doğru bir şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Okay, şunları söyledi: "Bunları yaparken her şeyi en iyi bilenlerle çalışacağız. Başarılı olmuş belediyelerin hizmetlerinden faydalanacağız. Şehirler kendi haline bırakılırsa batıya doğru büyür. Şartlar iyileştirilirse doğuya doğru da büyür. Bunun örneklerini farklı kentlerde görmek mümkündür. Biz şehrimizin bu doğu kesiminin de şartlarını iyileştirerek şehrin doğuya doğru da büyüyebileceğini, şehrin doğusunda da cazibe merkezlerinin oluşabileceğini burada modern şehircilik örneklerinin oluş herkese göstereceğiz."

Halkın daha önce alamadığı hizmetlerin artık büyükşehir ve iki belediyenin imkanlarıyla alacağına dikkati çeken Okay, ilçeyi cazibe alanı haline getirmek için farklı projelerinin olduğunu kaydetti.

Dulkadiroğlu ilçesinde yapmayı hedefledi "Semt Sosyal Tesisleri Projesi"ni anlatan Okay, "Köylerin ve mahalllerin yoğunluğuna göre açılacak bu merkezler, önemli bir yaşam alanı olacak. Vatandaşlarımızın düğün ve taziye ihtiyaçların karşılayacak. Vatandaşımız bize yetki verdiğinde Dulkadiroğlu ilçemiz kentin cazibe merkezi haline gelecek" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ise AK Parti'yi sandıktan yenemeyenlerin, vatandaşın kafasında "yolsuzluk" algısı oluşturabilmek için çeşitli delil ve suçlar uydurup, kendi savcı ve hakimleri aracılığıyla 30 Mart seçimlerinin hedeflediğinin ortaya çıktığını ifade etti.

Bir birinden farklı olan dosyaların bir araya getirip Türkiye'de bir anda infial oluşturmak için bir çok kişiyi gözaltına alındığını dile getiren Doğan, şöyle konuştu: "Bu kişileri medya organlarında çarşaf çarşaf haber yaparak karaladılar. İngilizlerin karşı çıktığı Kanal İstanbul ve Almanların karşı çıktığı İstanbul 3. havalimani gibi Türkiye'yi 2023'e götürecek dev projelerin ihalelerini alan firmaların yetkililerini gözaltına aldılar. Türkiye'de yargı yoluyla bir ihtilal yaparak devrim yapmak istediler. Bunları bu amaçları hüsrana uğradı. Kim bunlar Türkiye'nin Filistin'e yardım yapmasının intikamını almaya çalışanlar. Bunlar Türkiye'nin Suriye halkına sahip çıkmasını istemeyenlerdir."

Türkiye'yi karalamak için AK Parti'ye saldıranların önemli amacının da 30 Mart'ta vatandaşın sandığını etkilemek olduğunu ifade eden Doğan, Türkiye'yi önce Tayyip Erdoğan'dan sonra da AK Parti'den kurtararak, Yahudilerin ve uluslararası sermayenin oyun alanı haline getirilmek istendiğini belirterek, "Bu oyunlara siz 30 Mart'ta bir kere daha dur diyeceksiniz" dedi.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de AK Parti iktidarının öncesi ve sonrası yapılan hizmetleri örnekler vererek anlattı.

Vatandaşlara 30 Mart'ta sandıklara sahip çıkmaya davet eden Debgici, "Neden sandığa sahip çıkmamız lazım? Başbakanımızın dik durabilmesi için. Dünyadaki mazlumların sesine çare olabilmesi için. Lider ülke Türkiye olabilmemiz için Başbakanımıza sahip çıkmanızı istiyorum. Bunun da yolu sandıktan geçmektedir. Hepimizin sandığa gitmesi lazım. Gitmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olup götürmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Toplantıya, parti yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi Aday adayı Furkan Demir ve mahalle sakinleri katıldı.