Genç, Yaşlı, Kadın, çocuk demeden herkesin büyük güvenini kazanan ve halk tarafından sevilen Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay ve ekibi gittiği her yerde büyük  ilgi ve alakayla karşılanıyor.
     
 Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı  Necati Okay,  İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,  Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yönetimi  Yeni Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.
      
Sanayi esnaflarının sıkıntılarını  dinleyen  Okay,  esnaflara çözüm önerilerini ve Dulkadiroğlu ilçesine yapacaklarını anlattı. Okay;” İnşallah 30 Mart'ta halkımız bizi iş başına getirdiğinde Dulkadiroğlu ilçesindeki büyük değişimi herkes görecek. Biz ilçemizin bütün sorunlarını biliyoruz.  Dulkadiroğlu İlçemizin giriş yolları başta olmak üzere görüntüsü ile yapılacak yeni hizmetlerle ve Büyük şehir imkanlarıyla yapacaklarımızla buradaki  büyük değişimi herkes görecek” dedi.
       
Okay,  Sanayi gezisi hakkındaki görüşlerini ise şöyle dile getirdi; “Bu gün Kahramanmaraş'ımıza özellikle Dulkadiroğlu ilçemizdeki vatandaşlarımızla uzun süreden beri görüşüyoruz. Bu gün de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Onikişubat adayımız ve tüm teşkilatımız ile Yeni Sanayi esnaflarımız ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Buralara yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Önerilirimizi paylaşıyoruz ve kendimizi anlatıyoruz. Burada gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Allah herkesten razı olsun. İnşallah ilgi ve alaka oya  dönüşecektir.  Bizde iş başına geldiğimizde sanayi esnafımızın ne sorunu ve problemi varsa Allah'ın izniyle çözeceğiz.  Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız ve burayı modern bir çevreye kavuşturmak için çalışacağız.  Hemşerilerimiz şundan emin olsunlar. Daha önce sorun olan ve çözülemeyen, uzun yıllardır çare bulunamayan ne sorunları  ve problemleri varsa bu yeni büyükşehir yapısıyla bunları çözeceğiz. Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olmasının sebebi işte bu çözülemeyen sorunların çözülebilmesi  içindir.  Yeni imkanlar ve yetkilerle ve idari tecrübelerle biz Kahramanmaraş'ın  Dulkadiroğlu ilçemizin ve özellikle de Sanayimizin sorunlarını çözeceğiz. Bu sorunları çözmek inşallah bize nasip olacak. Buradaki esnafların bize gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyoruz.  bizde bu kardeşlerimize layık olmaya çalışacağız” dedi.
               
Bir gazetecinin; Halk, Necati Okay'a neden bu kadar çok güveniyor sorusunu ise şöyle yanıtladı; “Biz 12 yıl  siyaset yaptık. Son 5 yılda da Merkez ilçe Başkanlığı yaptık. Vatandaşlarımızla doğrudan iletişime geçtik. Vatandaşımız bize rahat bir şekilde ulaştı. Onların sorunlarını her zaman dinledik. Her zaman söylüyoruz. Biz iyi bir dinleyiciyiz ve hemşerilerimiz kendi sorunlarını ilgililere ve yetkililere anlatmak istiyorlar. Bu sorun ve problemin anlatılması ve dinlenmesi dahi bu işin yarısın çözülmesi demektir. Biz bunu iyi yaptığımız kanaatindeyiz. 12 yıl boyunca hemşerilerimizle yakın ilişki içerisinde olduk siyaset hayatımızda. Bunun olumlu tarafını görüyoruz, yaşıyoruz. Bu da bizi ziyadesi ile memnun etti. Biz inşallah vatandaşlarımızla doğrudan aracısız görüşmeye onlarla  iç içe olmaya ve sahada belediyecilik yapmaya devem edeceğiz inşallah” dedi.
 
17 MART MİTİNGİMİZ BÖLGENİN EN CANLI MİTİNGİ OLACAK
     
Başbakan'ın 17 Mart'ta Kahramanmaraş' ta saat 16' de Müftülük Meydanında yapacağı miting içinde görüşlerini açıklayan Okay,  şöyle konuştu”
                
“Kahramanmaraş Mitinglerimiz her zaman  çok çok iddialı olmuştur.  Yine çok iddialıyız.  Bu bölgede Türkiye'de ses getirecek miting organizasyonunu teşkilatlarımızla beraber yapıyoruz. İnşallah 17 Mart Pazartesi günü saat 16. 00' da Müftülük   meydanında yapılacak mitingimize Tüm Kahramanmaraşlıları ve özellikle bayanlarımızı bekliyoruz. Çünkü  Sayın Başbakanımızın Tüm Türkiye' ye  ve Dünya'ya vereceği mesajlar var. Daha canlısı ve daha mükemmel bir mitingi gerçekleştireceğiz” dedi