Okay, Pazar esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Zaman zaman ziyaretlerimiz oluyor. Bu gün bir kez daha Pazar esnafımızı ziyaret edelim ve sıkıntılarını problemlerini bize anlatamayanlar varsa onları dinleyelim dedik. Pazarcılık yapan esnaflarımızın bütün sıkıntılarını not ettik. Pazarcılarla ilgili güzel düşüncülerimiz var. İlçemiz sınırlarındaki Pazarların çağdaş, modern bir görüntüye kavuşması için çalışacağız.  Hepsi aynı renk olan, kışın yağmur ve soğuktan koruyan, yazın sıcak ve güneşten koruyan seyyar Pazar yerleri kuracağız. Üstü kapalı modern semt pazarlarımız olacak. Pazarcı esnafımızın ise kıyafetlerinin tek tip yaparak pazarlarımıza bir kimlik vereceğiz. Esnaflarımızın zor koşullar altında çalışmalarını iyileştireceğiz, işlerini kolaylaştıracağız. Esnafımız rahat edecek. Her şeyden önce çalışma koşulları çok iyi olacak. İş başına geldiğimizde pazarcı esnaflarımız da yapacağımız hizmetlerden sonra bizlere dua edecek. Teşekkür edecek” dedi.          

Okay; “Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Teşkilatımızla, Belediye meclis üyesi adaylarımızla beraber Dulkadiroğlu ilçesi için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizde gezmediğimiz yer kalmayacak. Bütün yerlerin sorunlarını tespit ettik. Plan Program dahilin de acili yetine göre hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız.  Yapacağımız çalışmalarla Dulkadiroğlu ilçemizdeki büyük değişimi ve modern bir ilçe görünümünü herkes görecek” dedi.

Okay, ekibimle beraber bize büyük bir destek var. Halkımız bize yoğun ilgi gösteriyor. Bu ada bizleri çok mutlu ediyor. Halkımızın bu yoğun ilgi ve alakasına, göstermiş oldukları teveccühü karşılıksız bırakmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katıp  Dulkadiroğlu ilçesinin değişimi ve gelişimi için çalışacağız. Halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.