Beyoğlu'nda yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti'den Türkoğlu İlçe Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı.

 Kahramanmaraş kamuoyunun hizmetleriyle yakından tanıdığı ve Belde Belediye Başkanları arasında en başarılı isimler arasında ilk sırada gösterilen Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Ak Parti İlçe Başkanlığına Türkoğlu Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Bir çok çalışma arkadaşı ile birlikte başvuru yapmak amacıyla İlçe binasına gelen Osman Okumuş başvuru öncesinde basın mensupları ile sohbet etti.

İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan burada yaptığı konuşmasında, Beyoğlu Beldesine büyük hizmetleri dokunan Belediye Başkanımız Osman Okumuş bu gün Türkoğlu İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapmak üzere geldiler. Bu hayırlı günde yaptığı başvurusu inşallah kendisi açısından hayırlı olur. Başarılar dilerim dedi.

Öte yandan söz alan Beyoğlu Belediye Başkanı ve Türkoğlu İlçe Belediye Başkan aday adayı Osman Okumuş, İl'de ne var ise Beldemde de bu olmalı sloganı ile bir çok ilçede bile bu güne kadar yapılamayan hizmetleri 9.5 yıl içinde yapmaya çalıştım. Beyoğlu Beldesinde ortaya koyduğum performans ve başarıyı Türkoğlu ilçemize de taşımak ve bütün İlçe halkına hizmet etmek amacıyla Türkoğlu ilçemize aday adayı oldum. Bu özel günümde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Okumuş başvuru evraklarını İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan'a teslim etti.