Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan gezi ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Karacaoğlan,  Barbaros, Oruç Reis, Piri Reis mahallelerindeki iş yerlerini ziyaret eden Temizkan, mahalle sakinlerinin de sorunlarını yerinde dinledi. 

Karacaoğlan,  Barbaros, Oruç Reis, Piri Reis mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz diyen Temizkan, “Mahallelerimizde ne sorun var. Eksin olan ne? Acil olarak getirilmesi gereken hizmet ne? Bunların hepsini yerinde araştırdık ve ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Yol sorunu ve diğer ihtiyaçların çözümü noktasında yapılacak çalışmalar da belli. Bu bölgede zaten yıllardır aynı sorunlar yaşıyor. Bu zamana kadar yapılan başvurular ve talepler çözüme fayda sağlamamış ama biz inşallah göreve geldiğimiz de talep ve beklentilerin takipçisi olacağız. Yol ve yeşil alan sorunları en büyük sorun. Sokak aralarında sağlıksız ortalarda çocuklarımız oyun oynuyor. Ne bir spor alanı ne de yeşil alan var. Yeşil alan sıkıntısı var. Çocukların oyun oynayacağı bir park bulunuyor. Çocukların gençlerin oynayacağı bir spor alanı yok. Yeşil alanlardan bahsediliyor. Madem bu kadar çok yeşil alan yapıldı. Bu parklar nerede. 4 mahallenin bulunduğu bu bölgede maalesef aileler oturacak bir yeşil alan bulamıyor. Şehrin öbür ucuna yapılan yeşil alanlar aracı ve imkanı olanlar için yapılmış. İnsanlar kendi bölgelerinde oluşturulmuş park ve spor alanlarına ihtiyaç duyuyor. Vatandaşın mağdur olmaması için sorunlarının bir an önce çözülmesi gerekiyor. İhtiyaçlar belirlenecek ve gereken çalışmalar neyse çözümü için en kısa sürede çalışmalar yürütülecek”dedi. 

TEMİZKAN ESNAFLARI DA DİNLEDİ

Esnafları da dinleyen Temizkan, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Çözümü için yapılacak çalışmalar imkansız değil. Sorunlar belli çözümü belli. Halkın Belediyeden imkansız ve yapılmayacak bir beklentisi yok. Esnaflarımızın sorunları da yıllardır artarak devam etmiş. Bu sorunları bu kadar büyütmenin ne gereği var. Esnaf zaten zor ayakta duruyor. Esnafı sıkıştırarak kimin eline ne geçer. Esnafı ezmeden uygun olan çalışmaların yapılması lazım. Her sorun yasaları çiğnemeden kimseyi mağdur etmeden çözülebilir. Esnafın yanında olmazsak esnafa değer vermez ve sorunlarını görmezden gelirsek bundan en büyük zararı vatandaş ve belediye görür. Biz esnaflarımıza hak ettiği değeri vereceğiz” diye konuştu.