Saadet Partisi K.Maraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş: Belediye hizmetlerini sert bir dille eleştirerek; Sadece Ulu camii'yle Trabzon Caddesi arasının kaldırımlarını defalarca yenilemek belediyecilik değildir. Gel de gör Yusuflar, Barbaros, Mağralı, Mevlana gibi Mahallelelerin hallerini” dedi.

Saadet İl Başkanı Mustafa Tüten, On İki Şubat İlçe Başkanı Selahittin Solacak, İl Eğitim Başkanı Ahmet Dinçaslan, Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Selim Kale, Andırın Belediye Başkan Adayı Ali Şahin ve İl Yönetim kurulundan oluşan heyetle Andırın Merkez ve Geben güzergahındaki Çokak, Akifiye çevresiyle Geben'de, Aşağı Andırın olarak bilinen Eski Beldelerden Yeşilova mahallelerinde halkı ziyaret etti.

BAYANLARA ÖZEL PEMBE OTOBÜSLERİMİZLE BAYANLARA RAHAT YOLCULUK İMKANI!...

Barbaros ve Yusuflar Mahallesi'nde mahalle halkıyla buluşan Saadet Partisi, Şehitlerin ruhlarına Fatiha okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı İl Eğitim Başkanı Ahmet Dinçaslan yaptı. Ardından Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Selim Kale; mahallemizdeki kadınlarımız, bacılarımız şehir içinde yolculuk yaparken rahatsız oluyorlar, diyerek: “Kimse erkek kadın yan yana, eşinin, bacısının, erkeklerle tıklım tıklım yolculuk yapmasını istemez. Biz bayanların bu rahatsızlığını gidereceğiz. Bayanlara tahsis edeceğimiz, Pembe Otobüslerimizle şehir içi yolculuğunda bayanlarımız rahat yolculuğun tadına varacak.” dedi.

BELEDİYE İHALELERİ'NDE ŞEFFAFLIK, HAKKANİYET, ADALET OLACAK!..

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş: “Andırın'da tarım ve hayvancılığın yanı sıra yaylacılık yaygın. Ancak Andırın-Geben arasında yaylacılık alanında konaklama tesisleri bir kenarda dursun, kış turizmi yapacak alanlar, kaynak suları, konaklama yerleri yapılması bile gündeme gelmemiş bu güne dek. Eskiden köy olan şimdi mahalle olan Geben, Çokak, Akifiye, Yeşilova gibi yerleşim yerlerinin üç sorunu var. İlki altyapı ve yol, ikincisi sulama ve içme suyu, üçüncüsü ise tarımsal ve kırsal kalkınma. Biz bu sorunların farkındayız ve çözüm adresi Saadet'tir. Adalet neymiş, hakkaniyet neymiş, insanlık neymiş, Kahramanmaraş'a ve diğer illere belediyecilik ve yöneticilik anlayışımız örnek olacak. Belediyecilik kaldırım parke taşı döşeyerek yapılmaz. Belediyecilik, Ulu cami'yle Trabzon Caddesi arasını her hafta kaldırım, refüjleri yenilerek yapılmaz. Belediye ihaleleri şeffaf, hakkaniyetle, adil olacak.” dedi.

Yeşilova Yeşiltepe mahallesi'nden Ferhat Avan, siyasilere ve adaylara tepki gösterdi. Avan, “kaçıncı yüzyılda yaşıyorsak bizim mahallemizde hala su kesintileri var. Kovalarla su götürüyorum. Siyasetçiler, adaylar, beş yılda 5 gün gelip bir daha halimizi sormuyorlar, verdikleri sözü de seçimden sonra unutuyorlar.” dedi.

Saadet Partililer, halkı 27 Mart 2014 Perşembe, Saat:15.00'da Müftülük Meydanı'nda Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın katılacağı mitinge davet ettiler.