Sağlam,  şu ana kadar gezdiğimiz bütün yerlerde bize % 90 destek var. Halkımız Ak Parti' ye ve bizlere büyük teveccüh göstermektedir.  Partimize destekte  inanılmaz birlik ve beraberlik var.  Girdiğimiz işyerlerinde Sayın Genel Başkanımıza büyük bir destek var ve Ak Parti'nin büyük bir yükselişi var diyerek şunları konuştu; “burada yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;” 30 Mart'ta Kahramanmaraş'ta yine bir rekor olursa şaşmamak lazım. Gerçekten bu gün  şu ana kadar  belki 50- 60'a yakın işyeri gezdik sanayide 1-2 tane esnafımız bazı sorunlarımız var dedi. Bunun dışında tümü partiye karşı büyük bir teveccüh içinde.  Dolayısıyla bu bizi çok memnun etti. İnşallah önümüzdeki birkaç gün içinde zaten 30 Mart'ta sonucu göreceğiz. Ama bu güne kadar Kahramanmaraş'ta bu güne kadar görmediğimiz bir rekor olursa hiç şaşmayın derim.
        
Hızlı tren konusunda bir yanlış anlaşılma oldu. Sayın Başbakan Osmaniye mitinginden beri açıklayarak geldi. Kahramanmaraş'ta da açıkladı. Ama bazı partililer billboardlarda hızlı tren kaçtı gibi ilanları gördük. Acaba biz mi yanlış anladık dedik. Dün Ulaştırma Bakanı ile görüştük Bakan Bey böyle bir şey olmadığını ve Kahramanmaraş'ında hızlı trene kavuşacağını Başbakanında söylediğini açıkladı.  Kendisi madem böyle yanlış anlama var ben açıklama yapayım dedi ve dün bir açıklama yaptı. Kahramanmaraş'a kadar hızlı tren gelecek dedi” 
Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Okay ise Yeni Sanayi esnaf gezisi sonrası bir değerlendirmede bulundu. Okay; “Son altı güne girildi. 6 aydan beri çalışıyoruz. Ama gördüğümüz vatandaşların artık kafaları net.  Kararlarını vermişler. Daha önceki seçim sürecindekinden daha iyi çarşı, Pazar var. Bu dikkatimizi  çekmekte. İnşallah bu seçimde daha yüksek oranda oya alacağımızı inanıyorum. Bize büyük  teveccüh var. İnşallah bizde bu teveccühe layık olacağız. Rabbim inşallah bizi utandırmaz. Bizde inşallah gece gündüz Dulkadiroğlu ilçemize, halkımıza gece gündüz hizmet ederiz” dedi.