Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt KAÇAR, Kahramanmaraş olarak artık Büyükşehiriz hizmette merkez neyse Nurhak'ta aynı şekilde hizmeti alacak. Büyükşehir Adayımız Fatih Mehmet ERKOÇ Nurhak için birçok proje açıkladı. Kendisi mühendis kökenli bir arkadaşımız büyük hizmetlere büyük projelere bizlerinde desteği ile imza atacağına inanıyoruz. Kısık Vadisi yolu bu bölge için ilimiz için çok önemli bir güzergâh olacak. Bu proje hem Fatih Mehmet ERKOÇ'un hayali hem de Başbakanımız mitingde sözünü verdi. Biz yapmayacağımız projeyi söz vermeyiz. Bunu 11 yıldır görüyorsunuz.

Milletvekilimiz Sevde Bayazıt KAÇAR, seçim bürosu ve açık hava toplantısından sonra esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinledi, ziyaretlerinde ki ortak nokta Nurhak'ın gelişmesi oldu. İlçemiz geliştikçe esnaflarımızın da yüzünün daha çok güleceğine inanıyoruz dedi.

KAÇAR, daha sonra hasta ve ev ziyaretlerinde hanımlarla buluştu. Kahramanmaraş'ta kadın milletvekili olarak hanım kardeşlerimizin ihtiyaçlarını, sorunlarını daha iyi anladığını ve çözüm yolları için gecemizi gündüzümüze kattık, Kahramanmaraş gelecekte her konuda gıpta ile bakılan bir kent olacak dedi.