Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Akgemci, bu gün yine Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürerek, sorunları dinledi ve projelerini anlattı. 

Sanayi esnaflarının dile getirdiği sorunları ortaktı. Park sorunu, altyapı, su, kaldırım, yol, temizlik ve kalifiye elman bulamamaları idi. Ambulans var, sağlık ekibi yok.  

Yıllardır sorunlarını anlattıklarını ancak bir çözüm bulunmadığını ifade eden esnaflar: “Siyasetçilere güvenimiz kalmadı. Seçimden seçime söz veriyorlar, seçim sonrası unutuyorlar. Bundan sonra biz artık boş vaatlere kanmayacağız. Gördük ki; bu gün bizleri ziyaret eden Prof. Dr. Tahir Akgemci, bizim sorunlarımızı biliyor ve çözümleri ile karşımızda. Kendisini değil, halkını düşünen bir aday. Kendisine güveniyoruz” diyerek destek sözü verdiler. 

Sanayi esnafının gösterdiği ilgiye, güvene layık olacağını söyleyen Akgemci; “Görüyorum ki; Burada sorunlar çok fazla. İhmal ve göz ardı edilmiş. Bütün bunlar beraberinde siyasetçilere olan güveni bitirmiş ve ortada bir umutsuzluk var. 

Biz yapacağımız hizmetlerle bu güveni tekrar kazandıracağız. Biz siyaseti meslek olarak değil, hizmet aracı olarak görüyoruz. 

Büyükşehir yasası sağlık ve eğitimi de kapsıyor. Burada 25 bin çalışan var. Burası Kahramanmaraş'ın kalbi. Bizler de vatandaşımızın doğumundan ölümüne kadar neye ihtiyacı varsa o hizmeti sunmak durumundayız. 

İnşallah biz yetkiyi aldığımızda, sizlerin bu sorunlarını tamamı ile çözeceğiz. 

İşsiz gençlere nitelik kazandırarak yeni iş gücü sağlayacağız ve bunun yanı sıra mevcut çalışanlarında daha nitelikli elemanlar olması için çalışmalarımız olacak. Böylelikle verim artacak.” dedi. 

Akgemci'ye birçok esnaf “Bizim sorunlarımız neler biliyor musunuz?” diye sordu. 
Sorularına çözümleri ile yanıt bulan esnaflar, Akgemci ile kucaklaşıp, başarılar dilediler.