Kahramanmaraş'ın Merkez ilçelerinden Onikişubat Belediye Başkanlığı için aday adayı enflasyonu yaşanıyor. Son olarak Önsen Belediye Başkanı Alaeddin Devlet Ülger'de Ak Parti'den Onikişubat Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Ak Parti İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında kendisini adaylığa götüren süreci anlatan Onikişubat Belediye Başkanı Alaeddin Devlet Ülger, Önsen'de yaptığı hizmetlerini Onikişubat İlçesi'nde de yapmak istediğini söyledi.

Konuşmasına  “30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler nedeniyle, Kahramanmaraş Onikişubat Belediye başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adaylığı için başvurmuş bulunmaktayım." diye başlayan Ülger konuşmasına şöyle devam etti:

"Kahramanmaraş'ın sosyal kültürel ve ticari yaşımı ile iç içeyim. Halen Önsen belediye başkanı olmam sebebiyle, eski adıyla “köy ve beldelerin”, istek ve ihtiyaçlarını yakından bilmekteyim. Uzun yıllardır ticari, kültürel ve sportif faaliyetlerin içinde olmam sebebiyle de, halkımızın duygu ve düşüncelerini yakından paylaşarak, yıllardır aynı heyecan ve beklentileri beraber yaşamış biriyim. Çiftçinin, esnafın, iş adamlarımızın, hanım kardeşlerimizin genç kardeşlerimizin sorunlarını takip ederek projeler üretmekteyim.

Tüm bu sebeplerden yola çıkarak şehrimizin tüm değerlerine halkımızla el ele vererek, Onikişubat belediyesinin geleciğini yeniden inşa etmek için yola çıktık. Şehrimizin yeni yüzü olacak Onikişubat belediyesi için sosyal kültürel şehir planlamalarıyla yediden yetmişe herkesi kucaklayarak projeleri hayata geçireceğiz.

Bizi seven sevmeyen tanıyan tanımayan herkesi hayalleri umutlarıyla beraber, Ak denizin yükselen değeri Onikişubat Belediyesini el ele inşa etmek üzere yanımızda görmek istiyoruz. Bu seçimin halkımız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, Kahramanmaraş'a hizmet yarışında tüm aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum” 

Bu arada kalabalık bir topluluk karşısında adaylık başvurusu yapan Ülger'in konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.