Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren, Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Ekinözü'nde yoğun ilgiyle karşılandı.İlçe Esnafını gezip sorunlarını dinleyen Ateş,” Bu memlekette yaşayan, bu memleketin sorun ve sıkıntılarını birebir bilen bir hemşeriniz, olarak bu göreve talip olduk.Kahramanmaraşımız yıllardır hak ettiği hizmeti alamamakta.Çevre illere baktığımızda bu tabloyu net olarak görmek mümkündür. Bunları görüp sessiz kalmak şehrimize yapacağımız en kötü ihanet olurdu diye düşünüyorum.Bu doğrultuda gecemizi gündüzümüze katıp Kahramanmaraş'ı hak ettiği hizmet noktasına ulaştıracağız."diye konuştu.

Hizmet için bu göreve talibiz diyen Ateş,”Mevcut yöneticilerimiz tarafından Şehrimize hizmet gelmemesi türlü sebeplere bağlanıyor.İnsanımız artık bu bahaneleri duymak, dinlemek istemiyor. Hizmet görmek istiyor .Bizde bahane üretmek için, değil çözüm üretmek için bu göreve talibiz. Bu anlamda hemşerilerimize hizmet için yola çıktık. Onların takdiriyle bu kutlu görev bize verildiğinde Kahramanmaraş'ta yeni bir dönem başlatacağız.”dedi.

EKİNÖZÜ'NE 5 YILDIZLI OTEL ÖZELLİKLERİNDE BİR TESİS

İlçelerimizdeki sorun ve sıkıntıların bilincindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En az merkezimiz kadar ilçelerimizde de köklü yatırımlar yapacağız.Bu yatırımlardan bir tanesi de Ekinözü'ne 5 yıldızlı otel özelliklerinde bir Belediye Sosyal Tesisi kazandırmak. Bu  tesis sayesinde hem bölge turizmine katkı sağlanacak. Hem de  o bölgemizdeki, insanımıza iş istihdamı sağlamış olacağız.Bunun gibi birçok proje ve yatırımımızla Ekinözü ilçemizi turizm cenneti haline getireceğiz."dedi.