Onikişubat ilçesinde basmadık alan, sıkılmadık el bırakmamakta kararlı olan Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Yiğitoğlu Piri Reis, Barbaros mahallesi esnafları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde Orman Bölge Müdürlüğü önünden başlayarak esnaflara tek tek giren Yiğitoğlu, Ak Partinin ülkeyi getirdiği nokta ile kente yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.
Kahramanmaraş Belediyesinde 30 yıl İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüp Plan ve Proje müdürlüğü de yapan Yiğitoğlu; “biz işimizi ve belediyeciliği biliyoruz. Bu kentin imarından planlamasına kadar her kademesinde görev aldım. Şeker Derenin açıktan aktığını birçok insanımız bilmez. Biz buraların üzerini kapatıp batı bölgesini mükemmel bir şehir haline getirdik. Artık gelişen şehirlerin tümünün ilk hedefi ulaşım ve dönüşümdür. Ekibimizle birlikte oturup bölge bölge proje ürettik. Hangi projenin nerelerden hibe alacağını, projenin nasıl hazırlanacağını çok iyi biliyoruz. Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının birlikte yürüttüğü Gayberli'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İnşallah seçilip göreve geldiğimizde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden aynı kentsel dönüşümü bu bölgelerde de uygulayacağız. Gayberli'deki dönüşüm çalışmaları zemin etüdünden dolayı zorunlu fakat burada vatandaş rızalığı ile mükemmel bir proje uygulayacağız. İç içe girmiş evlerimizin bulunduğu adaları yeniden tasarlayacağız. Hem modern binalar oluşturacağız, hem de çift şeritli yeni ana arterler oluşturacağız. Böylece vatandaşı konutları ve arsaları daha da kıymetlenecektir” dedi.

Dünkü saha çalışmasını Orman Bölge Müdürlüğünden başlatarak caddenin sonuna kadar sürdüren Yiğitoğlu bugünde yine aynı bölgede ziyaretlerini sürdürecek.