Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Faruk Aksu ilk önce Çağlayancerit'te parti teşkilatına ziyarette bulundu. Çağlayancerit'te İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Zahide Bulur , Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kökü ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geleln Faruk Aksu ziyaretleri esnasında gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

"Zor bir coğrafyanın samimi ve sıcak kardeşliğini gördük" diyen Faruk Aksu "Çağlayancerit Pozitif ayrım yapılması gereken bir ilçemiz. Çağlayancerit K.Maraş bağlantı yolu yeni alternatif yol üzerinden zaman kaybetmeden en hızlı biçimde sağlanmalı, böylece ulaşım güvenliği ve zaman kaybı ortadan kaldırılmalıdır. Milletvekilliği nasip olursa bu konunun merkezi hükümet kaynakları marifetiyle çözüme kavuşturulması için çaba ve gayret sarfedeceğim" dedi. 

Daha sonra Pazarcık'a geçen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Faruk Aksu burada Ak Parti Pazarcık ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti Pazarcık İlçe başkanı Mesut Ganidağlı Başkanlığında, Ak Parti teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Faruk Aksu "Kahramanmaraş'la Pazarcık'ın bütün yönleriyle birbirine damardan bağlı olduğunu" söyledi.

Aksu "Pazarcık’taki toplumsal DOKU MOZAĞİNİN ÖNEMLİ BİR MODEL VE ZENGİNLİK  KAYNAĞI OLDUĞUNU" ifade etti. Faruk Aksu, "Pazarcığın doğuya bakan yönümüz olduğunu, bu nedenle büyük önem arz ettiğini" söyledi.