7 Haziran seçimlerinde aday belirleme süreci devam ederken aday adaylarının Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti'de 23 Mart Pazartesi günü aday adayları için Sivil Toplum Kuruluşları arasında temayül yoklaması yapılacak.

Bu kapsamda seçim çalışmalarını devam ettiren Ak Parti'nin genç ve güçlü aday adaylarından Hakan Türker Dulkadiroğlu bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kendini tanıttı ve görüş alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş'ın eşsiz bir doğal güzelliğe sahip olduğunu söyleyen Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş'a hak ettiği hizmetleri getirmek bu kahraman şehre hizmet etmek için aday adayı olduğunus öyledi. Dulkadiroğlu "Ülkeme ve şehrime hizmet etme fırsatı verilirse Kurtuluşun timsal ismi Kahramanmaraş milletvekili olarak şehrimi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Adnan Alagöz, Beşir Derneği Kahramanmaraş Temsilciliği ve İlim Yayma Cemiyet gibi Sivil Toplum Kuruyluşlarını ziyaret eden Dulkadiroğlu'na ziyaret ettiği Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri hayırlı olsun temennisinde bulundular.