7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan Nadir Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan Eğitimci Nadir Yıldırım "Kahramanmaraş'a hizmet etmek için yollara düştüğünü" söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyarelerini sürdüren Nadir Yıldırım Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen görüşmede Hanefi Mahçiçek ilçeye yaptığı hizmetlerden söz ederken, Yıldırım'da Hanefi Mahçiçek'e yapılan güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yıldırım ayrıca Pazarcık Ak Parti İlçe Baskanı ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Yıldırım projelerini anlattı.

Pazarcık Belediye Başkanım Yakup Hamdi Bozdağ'ı ziyaret etden Yıldırım "Pazarcık Yakup Hamdi Bozdağ'la değişimi yakalamış. İşin ehlinde olduğunu görmek bizi sevindirdi. İnşallah Pazarcık Yakup Başkan'la çok büyük hizmetlere kavuşacaktır. Başkanımıza güveniyorum" dedi.

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Yıldırım Türkoğlu'nu da ziyaret etti. Türkoğlu'nda Ak PArti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Yıldırım görüş alışverişinde bulundu.

Yıldırım yarın Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra, seçim gezilerine devam edecek.

Nadir Yıldırım Kimdir?

1965 Kahramanmaraş doğumludur. İlk ve Ortaöğretimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakultesi'nden mezun oldu. Felsefe ve Din Bilimleri Anabili Dalından ve Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Toplam Kalite Yönetimi ve Projelerle ilgili çalışmalarda bulundu. Kahramanmaraş Valiliği AB Projeler ve Koordinasyon Biriminde görev aldı. Mili Eğitim Bakanlığında Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığında Eğitim Uzmanı olarak görev aldı. Avrupa Birliği Projeler, Toplam Kalite Yönetimi ve Performans Yönetim Sistemi üzerinde çeşitli projeleri ve çalışmaları bulunmaktadır.

Arapça ve İngilizce bilen Nadir Yıldırım evli ve üç çocuk babasıdır.


NAdir Yıldırım Hanefi Mahçiçek'le
...
Nadir Yıldırım
..
Nadir Yıldırım