AK Parti  milletvekili a.adayları Taşova  İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda kendilerini tanıtma fırsatı buldu.
      25 Şubat 2015 Çarşamba günü AK Parti ilçe teşkilat binasında saat 19.00’da başlayan aday tanıtım toplantısına;Naci Bostancı ve Avni Erdemir  katılmazken, diğer 9 aday  katıldı. Adaylık için istifa eden Osman İyimaya  toplantıya iştirak etmedi.

      AK Parti teşkilat binası toplantı salonunda  gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında  konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ; "Bu gün burada 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili olacak arkadaşlarımızın belirlenmesi sürecinde tanıtım amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde güçlü ve yeni Türkiye’nin inşası için bu seçimde Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşma zorunluluğumuz bulunmaktadır. Bu zorunluluk sadece Ak Parti için olan bir zorunluluk değil 75 milyon kişiyi ilgilendiren bir zorunluluktur. Bu nedenle birlik ve bütünlüğümüz için hepinizin çaba göstereceğinden en küçük şüphemiz bulunmamaktadır. Bizi biz yapan başarılı kılan bu birlik ve bütünlüğümüzü her daim olmasıdır. Bu bütünlük çerçevesinde biz Amasya il ve ilçe teşkilatları  olarak dimdik ayakta ve hepinizin arkasındayız. Tarihimizin en önemli seçimine hazırlanırken bu seçimde başarılarımıza başarılar katan değerli milletvekili aday adayı arkadaşlarımız sizlere kendilerini tanıtacaklardır. Hepsine çıktıkları bu uğurlu yolda tek tek başarılar diler saygılar sunarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

         Başkan Ünek’in açış konuşmasından sonra salona  sıra ile alınan  AK Parti milletvekili aday adayları delegelere kendilerini tanıttılar.Son olarak ilçemizden aday adayı olan Eğitimci Talip Ölçer ‘in konuşması ile tanıtım toplantısı sona erdi