MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "İnşallah saat 17.00'de bütün sandıklar kapatıldığında hak edenin, başarıyı hak edenin, millet için, ümmet için fayda getirecek hangi siyasi parti varsa, onun bu sandıktan çıkmasını temenni ediyorum" dedi.  

Çalık, eşi Kenan Çalık ve oğlu Barış Çalık ile oy kullanacağı Malatya Anadolu Lisesine geldi. Oy vermek için okulda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Çalık, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Eşi ve oğluyla birlikte 1072 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çalık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, genel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çalık, bugünün milletin iradesinin sandığa yansıdığı, bütün hesapların millete verildiği ve milletin konuştuğu gün olduğunu söyledi.

Dün saat 18.00'e kadar tüm siyasilerin konuştuğunu ifade eden Çalık, bugün ise bütün milletin, 780 bin kilometrekarede yaşayan bütün seçmenlerin sandık başına gittiğini anlattı.

Kardeşçe, sağlığın, sıhhatin, huzurun, başarının daim olacağı 7 Haziran seçim sürecini yaşamak istediklerini belirten Çalık, sandık sonuçlarını demokratik bir ülkenin erdemine sahip olarak neticelendirmek istediklerini dile getirdi.

Çalık, "Bugün inşallah milletin iradesinin sandığa yansıdığı ve emanetleri sandığa koyduğumuz gün. İnşallah saat 17.00'de bütün sandıklar kapatıldığında hak edenin, başarıyı hak edenin, millet için, ümmet için fayda getirecek hangi siyasi parti varsa onun bu sandıktan çıkmasını temenni ediyorum" dedi.

Öznur Çalık son olarak demokrasinin güzelliğini yaşadıklarını belirterek, bu günün milletin kazandığı gün olduğunu sözlerine ekledi.