KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve Kemal Tekden, oylarını kullandı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tamer, oyunu Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi'ndeki Mustafa Özdal İlköğretim Okulundaki 1096 numaralı sandıkta kullandı.

Tamer, konuşmasında, seçimlerin Türkiye'ye ve millete hayırlar getirmesini dileyerek, "İnşallah bu seçimlerin memleketimizin huzuru, güvenliği ve yeni Türkiye açısından olumlu gelişmelere vesile olmasını temenni ediyoruz" ifadesini kullandı.

Tamer, geçen dönem Kayseri için çalıştıklarını belirterek, "Görevimizi alnımızın akıyla yerine getirdik. İnşallah, bu dönemde de seçilerek Kayseri'ye hizmet etme fırsatını buluruz. Bu seçimde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" açıklamasında bulundu.

- Kemal Tekden de oyunu kullandı

Milletvekili adayı Kemal Tekden de reyini Melikgazi ilçesindeki Mustafa Yazar İlköğretim Okulundaki 1396 numaralı sandıkta kullandı.

Tekden, teşkilat ve milletvekili adaylarının gerekli çalışmaları yaptığını kaydederek, "İstikrarın ve huzurun devam etmesi için üzerimize düşen görevimizi yaptık diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.