7 Haziran 2015 tarihin gerçekleşmesi planlanan genel seçimler öncesinde, AK Parti'den Manisa Milletvekili olabilmek için başvura bulunan aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştirildi.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde, Manisa'dan milletvekili olabilmek için AK Parti'den başvuruda bulunan aday adaylarını temayül yoklaması heyecanı sardı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasında, toplam 2 bin 615 kişi, 53 milletvekili aday adayı için oy kullandı. Yoklamaya, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Sivas Milletvekili Ali Turan, Kadın Kolları MKYK Üyesi Taciser İçiyer, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Nesibe Erdoğan da katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı temayül yoklamasında, yağmura rağmen adaylar çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti olarak Türkiye genelinde Cumartesi ve Pazar günü temayül yoklamasını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, "Biz 5 kişilik heyet olarak Manisa'daki temayül yoklamasına geldik. 53 aday adayımız var. Tüm ilçelerimizin yönetimler, kadın kolları, genlik kolları ve mahalle başkanları oy kullanacak. 17 ilçe için 17 ayrı sandık kuruldu. 6 Mart ile 16 Mart arasında AK Komisyon dediğimiz birinci komisyon kurulacak. Burada mülakatlar başlayacak. 12 genel başkan yardımcımızın başkanlığında 12 komisyon kurulacak. 16 Mart ile 22 Mart arasında ara komisyon kurulacak. Bu komisyonda bazı değerlendirmeler yapılacak. 22 Mart ve 7 Nisan arasında üst komisyon dediğimiz Başbakanımızın başkanlığında ve ilgili üyelerden oluşan listeleri nihai halinde gelecek komisyon çalışacak. 7 Nisan itibariyle listeler tamamlanıp Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecek. Temayül sonuçları ile ilgili de açıklama yapılmayacaktır" dedi.