AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 18 Nisan Cumartesi günü milletvekili adaylarını görkemli bir törenle tanıtacaklarını söyledi. 7 Haziran seçimlerinde 9 adayı da Meclis'e göndermek için çalıştıklarını belirten Özden, hayırlı bir seçim süreci temennisinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, milletvekili adayları ve belediye başkanlarıyla birlikte Hunat Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek seçimler öncesi manevi güç aldıklarını söyledi. Özden şöyle konuştu: “Kayseri’nin maneviyatından hissemizi alalım diye Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret ettik. İnşallah Rabbim yardımcı olur, hayırlı ve güzel bir seçim atlatırız. Tüm adaylarımızın katılımı ve gayretiyle seçim sürecimizin çok güzel geçtiğini görüyorum. İnşallah sonu da böyle olacak. Güzel bir seçim süreci atlatırız ve Kayseri’ye hizmet edecek adayları seçeriz diye düşünüyorum. Daha önce de ifade ettiğim gibi biz Kayseri’de 9 milletvekilliğini de istiyoruz. Hedefimiz bu. Allah kısmet ederse, 9 adayımızı da Kayseri’den milletvekili olarak göndermek arzusundayız.”

AK Parti milletvekili adayları için yarın bir tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini de belirten İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, “Yarın Tomarza ve Develi’de Büyükşehir Belediyemizin yapacağı ve yapmış olduğu hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine iştirak edeceğiz. Akşam ise 9 milletvekili adayımız için bir tanıtım toplantısı yapacağız. Toplantımız saat 20.00’de Kadir Has Kongre ve Spor Salonu yanındaki Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Merkezi’nde yapılacak. Bu toplantımızla, yapmış oldukları hizmetler ve başarılı çalışmalarıyla bilinen adaylarımız Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, Halil Ergen, İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan’ı bir kez daha halkımıza tanıtacağız. İnşallah tanıtmış olduğumuz 9 adayımızı, 7 Haziran seçimlerinden sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde göreceğiz.” dedi.