Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ali Eşin ilçe gezilerini kuzey ilçeleri diye anılan Göksun, Elbistan, Afşin ve Ekinözü ilçelerine yaptı.
 
Eşin; ziyaretleri kapsamında Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.  
 
Eşin teşkilat ve belediye ziyaretlerinde Kahramanmaraş'ı tüm ilçeleriyle birlikte ele aldıklarını bölgenin sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.
 
Nasıl bir milletvekili olacağını da anlatan Eşin; “ işim ve görev aldığım kuruluşlar nedeniyle sürekli halkın içinde oldum, halkımıza hizmet yolunda hayırlı işlere vesile olacaksam ve milletim için gece gündüz demeden çalışacaksam rabbim bu görevi bana nasip etsin.
Memleketime ve ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktım.
2023 Vizyonunda Yeni Türkiye'nin, yeni Kahramanmaraş'ının oluşmasına bir tuğla da ben koymak için, dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve Bilge Başbakanımızla birlikte kefenimi giyerek bu yola çıktım. Yeni Türkiye yolunda yeni anayasayı oluşturacak 400 milletvekilinin partimizden seçilebilmesi için yola çıktım.” dedi.