25' inci Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında yürütmüş olduğu seçim çalışmalarına Çağlayancerit'le devam etti.

Eşin, AK Parti Çağlayancerit İlçe Teşkilatı ziyareti ile başlayan Çağlayancerit ziyaretinde Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi ni de ziyaret etti.
Ziyarette Ak Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Veli Çetinkaya , İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Bulur, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ahmet Kökü ile ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer hazır bulundu.
Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Ak Parti Kahramanmaraş Millet Vekili Adayı Ali Eşin, Çağlayancerit ilçesini yakından tanıdığını, özellikle yol problemi başta olmak üzere bir takım sıkıntılardan haberdar olduğunu ve bu konuların takipçisi olacağını belirtti.
İlçe Başkanı Veli Çetinkaya ise; yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti Kahramanmaraş Millet Vekili Adayı Ali EŞİN'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.
Ali Eşin ve beraberindeki heyet daha sonra Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanı ve Meclis Üyesi Ömer Çedene ve Çağlayancerit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Zahit Aydemir'i ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Ali Eşin Çağlayancerit Zİyareti
...
Ali Eşin Çağlayancerit Zİyareti
..
Ali Eşin Çağlayancerit Zİyareti