Ali Özdemir, yaptığı açıklamada, “Şehrime, insanlarımıza, ülkemize hizmet etmeyi önemsiyorum. 13 yıl önce bu günü hayal bile edilemeyen ülkemiz insanı insana hizmet söyleminin ne olduğunu Ak parti icraatları ile net bir şekilde görmüştür. Bugün Türkiye Ak parti iktidarının başarıları ile dünyada lider ülkeler arasına girmiştir" dedi.
Özdemir, siyasete okul yıllarında MGV ile başladığının altını çizerek, "Ak Parti iktidarının ülke ekonomisine kattığı değerler hiç kuşkusuz tartışılamaz  ülkemiz ve şehrimiz adına hepimizin üzerine düşen manevi sorumluluklar vardır. Bu sorumlulukları yerine getirmek adına hep beraber el ele vererek ülkenin kalkınması, istikrarın devam etmesi için gönül dünyalarımızı birleştirerek beraber hareket etmemiz gerekir. Bu nedenle şehrimin insanlarını halkın vekili olarak Ak kadrolar arasında temsil etmek için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

2002’de AK Parti’nin iktidara gelmesi ile birlikte ülkede başlayan kalkınma ve büyüme hamlesinin siyasete aktif olarak girmesinde en büyük etken olduğunu söyleyen Özdemir, “Benim siyasete bakışım, halka hizmetkar olmaktır bunun karşılığında siyasetteki en büyük kazanç milletimizin yaptığı hayır dualarıdır" dedi. 
 
Öğrencilik yıllarımda  başlayan siyasi deneyimlerimi artık Kahramanmaraş’ın, Kahramanmaraşlının hizmetine  sunmak istiyorum. 10 yıllık başarılı bir ticari hayatın sonunda şu  an tamamen kurumsal kimliğe bürünmüş  kendini yürütebilir hale gelmiş farklı alanlarda faaliyet Gösteren 3 şirketimiz bulunmaktadır.
 
Bu yüzden de ailemin, dostlarımın, arkadaşlarımın, çevremin desteği de alarak siyasetin merkezinde olmak için yola çıktım ifadesini kullandı.

Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile birlikte huzura kavuşmaya başladığını, siyasi alanda sağlanan istikrarla birlikte de ekonominin daha güvenilir bir hale geldiğini kaydeden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ali Özdemir, “Yarınlarımız aydınlık, kalkınmış, sevgi ve kardeşliğin önde olduğu bir ülke olacaktır. AK Parti, ülkemizin ve hatta dünyanın değişik konularında çözüm bekleyen sorunlarına çözüm üretebilecek yegane partidir. Özellikle yakın coğrafyamız da ve tüm Dünyada islama ve ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynanmaktadır.buna rağmen hızla büyüyen kendine 2023,2053, ve 2071 hedefleri koyabilen büyük bir ülkeyiz. İstikrarı korumak için çok sevdiğim Kahramanmaraşlıma, islamın son karakolu olan Türkiye Cumhuriyeti devletime en üst düzeyde hizmet etmek için halkın yıllardın beri içinde yaşadığı baskın duyguların dışa yansıması olan davam olarak gördüğüm Ak partiden milletin vekilliğine adayım diyen Özdemir sözlerinin devamında;  İnanıyorum ki yeni kurulacak meclis, yapacağı sivil Anayasa ile vatandaşlarımızın tüm beklentilerini karşılayacak. Yaşadığımız coğrafyada süper güç haline gelecek, demokrasimiz daha da güçlenecek. Arzu ettiğimiz ileri demokrasi seviyesine kavuşmuş olacağız” dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ÖZDEMİR KİMDİR?