Gittiği ziyaretlerde sivil toplum örgütleri, esnaf ve vatandaşın istek ve taleplerini not alan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, esnaf, halk ve STK’ların içerisinden gelen biri olarak ortak sorunları bildiğini, diğer taraftan da kendisine iletilen küçük sıkıntılarla ilgili de notlar alarak nasip olurda meclise girdiğinde bu notların kendisinin yol haritası olacağını söyledi.
Kahramanmaraş’taki tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeyi amaçlayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan yoğun yağmur yağmasına rağmen ziyaretlerini aksatmadı. Arıkan’ın hafta sonu ziyaret trafiğindeki ilk durağı Kasaplar Odası oldu. Oda Başkanı Abdulkadir Arifoğlu ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Arıkan kasapların sorunlarını dinleyerek düşüncelerini paylaştı.

ARIKAN’IN BU İŞİ YAPACAĞINA İNANIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasaplar Odası Başkanı Abdulkadir Arifoğlu ise Mahmut Arıkan’ın Kahramanmaraş’ta çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek Arıkan’ın adaylığını kendi adına Kahramanmaraş için bir şans olduğunu söyledi. Arifoğlu, “Kahramanmaraşlıların da bu şansı olumlu olarak değerlendireceğine inanıyorum. Bireysel olarak kendisinin her zaman destekçisiyim. Arıkan STK’ları gayet iyi tanıyan birisidir. Bir arkadaşımızın Sayın Arıkan’ın adaylığıyla ilgili, ‘kendisi adına üzülürüm ama memleket adına sevinirim’ yorumu bence doğru bir yorumdur. Arıkan hizmet için siyasete girmiştir memlekete de hayırlı hizmetler yapacağına inancım tamdır. Başarılar diliyorum.” Dedi

BU YIL YAĞAN YAĞMUR ÇİFTÇİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Arıkan Kasaplar Odasının ardından Zahireciler Odası Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette bu yıl yağan yağışın mahsuller açısından çok verimli olduğuna vurgu yapan Arıkan; “bende çiftçilik yaptığım için bu sene yağan yağışların çiftçilerimizin yüzünü güldüreceğine inanıyorum. Geçen yıl çok kurak geçmişti ve tarlalarımızı sulayamamıştık. Bu sene yağan yağış çiftçimize inşallah bol mahsul verecek” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BORU İMALITINI YAPIYORLAR

Zahireciler Odasının ardından Tenekeciler Odası Başkanı Hüseyin Börekçi’yi de ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Türkiye’deki en iyi boru imalatı yapan sektörün başında Kahramanmaraşlı firmaların geldiğini belirterek oda başkanı Börekçi’ye teşekkür etti.

Meclisteki Sesleri Olacağım

BİLSEK -Bilgi, İletişim, Sanat, Eğitim ve Kültür Gençlik Kulübü Başkanı Mehmet Köşk ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Arıkan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretlerin tüm hızıyla devam ettiğini ve devam edeceğini dile getiren Arıkan şöyle konuştu; “Ziyaretlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Esnaflarımızla birlikte sürdürdüğümüz bu ziyaretlerden büyük memnuniyet duyuyoruz. Dernek ve odaların sorunlarını dinliyor ve sanayici ve işadamlarından ne istediklerini soruyoruz. Tabi ki pek çok mesele için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Kahramanmaraş’ın tüm sorunlarına vakıf olmamıza rağmen her ziyaretimizde yeni sorunlar ve taliplerle karşılaşıyoruz. Seçim dolayısıyla yaptığımız bu ziyaretler bizler için de çok faydalı oluyor. Birçok dernek başkanı ve yönetim kurulu üyemizi daha yakından tanıma imkanına kavuşuyoruz. Mesleklerin Kahramanmaraş‘taki yeri ve ekonomik ölçeği hakkında bu ziyaretler sayesinde daha çok bilgi sahibi oluyoruz.  Tüm bu izlenimlerin meclisteki sesi ve takipçisi olacağız. 

Bu ziyaretler sayesinde Kahramanmaraş’ta ortak aklı oluşturacağız. Herkesin arzusu bu. Maalesef STK’ların da birbiriyle münasebetleri çok zayıf. Siyasete girdiğimizde bu sosyal bağları daha da güçlendireceğiz. Diyaloglarımız artacak. Daha iyi bir Kahramanmaraş için bu gezilerin çok faydası olduğu düşüncesindeyim.”