Kahramanmaraş’ta mütevazı kişiliğiyle tanınan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, adaylık belirlemede kriterlerden biri kabul edilen teşkilat temayül yoklamasına katıldı.

Önceki haftayı teşkilat ziyaretlerine ayıran Arıkan Temayül yoklamasının yapıldığı Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde yerini aldı. Ak Parti Temsilcileriyle bire bir ilgilenmeye çalışan Arıkan, sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Temayül’e katılmak için gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’la da bir süre sohbet eden Arıkan; “Sayın Genel Başkan Yardımcımızla fikir alışverişinde bulunduk. Adaylığımızın hayırlı olması temennisinde bulundu. Bizde kendisine teşekkür ettik. Kahramanmaraş her seçimde partimize en çok oy veren ilk 3 il arasında bulunuyordu. Önümüzdeki genel seçimlerde birinci olmaya talip olduğumuzu söyledim. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çalık’ta bu özveriden dolayı teşekkür etti. Biz Kahramanmaraş’ta yaşayan biri olarak, kentin içerisinden gelen biri olarak, ilimize katkı yapmak, Partimizin davasına katkı yapmak ve sorunları bölgedeki vatandaşlarımızla hep birlikte çözmek için yola çıktık. 
Geçen haftayı partimizin il ve ilçe teşkilatlarını ziyarete ayırmıştık. Zaten teşkilatımızla her zaman iç içe olduk. Şehrimizin bütün ilçelerinden en ücra mahallelerinden teşkilat üyelerimiz gelerek oy kullandı. Hepsine teşekkür ediyorum, bu sorumluluğun bilincinde olan teşkilat üyelerimiz fedakarlılarını bir kez daha gösterdi.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini çok iyi biliyorum ve bu bilinçle çalışıyorum. Huzurun devam etmesi, istikrarın devam etmesi ve davamızı sekteye uğratmaya çalışan her kim olursa olsun en iyi cevabı vatandaşlarımız sandıkta verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.