Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm siyasi partilere ve milletvekili adaylarına "Düzeyli ve centilmence bir seçim yarışı olsun, belden aşağı vurmayın." diye seslendi. Çetin, "Sonuç ne olursa olsun birbirimizle uğraşmayalım, kendimizi anlatalım." dedi.

Başkan Soner Çetin, 7 Haziran milletvekili genel seçimine 55 gün kala Halk Günü’nde siyasetçilere çağrıda bulundu. Tüm partilerin adaylarının çok değerli ama CHP’li adayların tüm Adana’yı kucaklayabilecek nitelikte olduğunu savunan Çetin, "Ben bu seçim sürecinin düzeyli bir yarışa sahne olmasını istiyorum. Diliyorum ki projelerin konuşulduğu bir seçim yarışı olsun. Halk da böyle istiyor. Belden aşağı vuruşların olmadığı, centilmence yarışılan, adayların ve partilerin birbiriyle uğraşmadığı, kendilerini, projelerini anlattığı bir yarış diliyorum." diye konuştu.

‘BAŞKAN ÇUKUROVA’YI DİNLİYOR’ PROJESİ

Her hafta halkla, iki haftaya bir esnafla, ayda bir muhtarlarla, üç ayda bir Danışma Kurulu’nda Adana’yı temsil edenlerle ve her altı ayda bir de köyleri dolaşarak köylülerle bir araya geldiğine dikkat çeken Soner Çetin, 'Başkan Çukurova’yı Dinliyor' adını verdikleri bir projeye de çok yakında başlayacaklarını açıkladı.

Çetin, "Yakında 4’er kişiden oluşan kızlı erkekli bir ekip, ellerinde bilgisayarlarıyla kapınızı çalacak, şikâyetinizi dinleyecek, talebinizi not edecek ve o bilgiler anında belediye başkanı olarak benim telefonuma da gelecek. Artık kaçırdığımız hiçbir sorun ya da konu kalmayacak." dedi.