Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tes-İş sendikası başkanı Lütfi Ergin ve Yol-İş Sendikası başkanı Cahit Hayta'yı ziyaret eden Mustafa Bastırmacı gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

"Kahramanmaraş için uzun ve detaylı çalışmalar sonrası hazırladığı proje ve çözüm önerilerini" takdim eden Bastırmacı "ülkenin ve memleketiin ekonomik, sosyal ve siyasi gündemi" hakkında konuştu. "Tüm sivil toplum kuruluşlarının siyasetçiler için kıymetli kurumlar olduğunu, ülkemize fayda sağlayan tüm sivil toplum kuruluşlarının mutlak suretle yerel ve ulusal yönetimlerde daha fazla ve daha aktif görevler alması gerektiğini vurgulayan" Bastırmacı şöyle devam etti.

2 dönem il başkanlığımız döneminde, işçilerle ve onların haklarını savunan kurumlarla koordine çalışmaya kıymetle özen gösterdik. Bizler, ‘’emekçinin teri kurumadan hakkını teslim et’’ diyen bir dinin mensubuyuz. Çalışanlar, emek verenler bizler için hep kıymetlidir ve kıymetli kalacaktır. Sn. Genel başkanımız dr. Devlet bahçeli beyin ışığında milliyetçi hareket partisi’nin iktidarında, çalışan insanımız haklarını kaybetmeyeceği gibi, allah’ın izniyle şuan ki durumundan daha iyi bir konumua gelecektir. Bundan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın...