Yol ve kader arkadaşları ile önce Ekinözü ilçesine uğrayan, ilçe teşkilat başkanı Tahsin Çiçek ve arkadaşları ile parti bürosunda bir araya gelen Bastırmacı, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulabilmesi için, ‘ haziran genel seçimlerinin bir milat olacağını, artık bu iktidardan kurtulmanın vaktinin geldiğini söyledi.

“Kahramanmaraş’ı birlikte temsil edelim’ sloganı ile yola çıkan, milliyetçi camianın 25 senedir çizgisinden ş aşmayan neferi MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı, kuzey ilçelerinde coşku ile karşılandı, konuşmaları ilgi ile dinlenirken, vatandaşlar da alkış yağmuruna tuttular.
Memleketi Kahramanmaraş’a olan sevdası sadece siyaset ile sınırlı olmayan aday adayı Bastırmacı,  sırasıyla Elbistan, Afşin ve Göksun ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, vatandaşlarla dertleşti, onların şikayetlerini dinledi. Vatandaşlar, “İyi ki geldiniz. AK Partililer seçimden seçime gelirlerdi, bu dönem onlar da gelmediler. Bizi ihmal etmeyin, oyumuz size” derlerken, Bastırmacı,  gördüğü ilgiden mutlu olduğunu ifade etti.
BİRLİKTE KARAR VERİP, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Elbistan ilçe teşkilat başkanı Ali Demir, Afşin teşkilat başkanı Ersal Koç ve Göksun ilçe teşkilat başkanı Galip Dal ile uzun uzun sohbet eden, vatandaşları dinleyen Bastırmacı, bu iktidarın sonunun geldiğini belirterek, herkesin artık elini taşın altına koyma vakti geldiğini ifade ederek, kapı kapı dolaşıp MHP’ye oy istemeye davet etti, birlikte karar verip, birlikte yönetmek için bütün oyların MHP’de toplanmasını istedi.

Mustafa Bastırmacı
İNSANLARI SEN-BEN DİYE AYRIŞTIRDILAR
Bastırmacı,  “Gittiğimiz her yerde vatandaşların iktidardan şikayetlerini dinlemekle geçiyor zamanımız. Hayatından, işinden gücünden memnun olan bir vatandaş çıkmıyor. Ama sesini de çıkartamıyor insanlar. Sindirilmişler, korkutulmuşlar. Bölmüşler insanı. Sen ben diye ayrım yapmışlar. Ama şuna eminim, vatandaş bu tepkisini sandıkta gösterecek, sandık başına gittiğinde, elini vicdanına koyup, oyunu MHP’ye verecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli Bey’in ışığında ‘bizimle yürü Türkiye’ projesi kapsamında çalışmalarına devam eden Mustafa Bastırmacı, seçim çalışmaları sebebiyle ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.