Cumhuriyet Halk Partisi'nden(CHP) Antalya'dan kontenjan milletvekili adayı olan Çetin Osman Budak, Meclis'te Antalya tutan eli, gören gözü ve duyan kulağı olacağını söyledi.

Aynı zamanda eski Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Budak, 7 Haziran çalışmaları kapsamında Manavgat'a geldi. Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MASİAD) ziyarete eden Budak, Antalya'nın sıkıntılarını yakinen bilen birisi olduğunu, 25. dönem milletvekili olarak Meclis'e girmesi halinde sorunların çözümü için çaba harcayacağını kaydetti.

Budak'ın MASİAD'I ziyaretinde dernek başkanı Turgay Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Öz, Okan Akın, Hüseyin Cengiz, Sabri Kaya, Hüseyin Sırcan ile MASİAD Girişimci İş Kadınları Kurulu üyesi Meral Mengi ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş hazır bulundu. Uzun yıllar iş adamlarının çatı örgütü olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını, bu bağlamda sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek onlardan destek istediğini belirten Budak, "Meclis'e girmem halinde Ankara'da Antalya’mızın, Manavgat’ımızın iş adamlarının gözü kulağı olacağım. Memleketimiz için yapılacak olan her türlü icraatta özveri ile çalışacağım." dedi.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Akar'da yaptığı açıklamada, yıllardır iş adamlarına hizmet eden, iş adamlarımızın dertlerini, sıkıntılarını yakinen bilen birisi olarak Budak’ın milletvekili olarak Antalya’dan seçilmesinin büyük fayda sağlayacağını kaydetti. Akar, Budak'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.