7 Haziran seçimleri için Adıyaman, Malatya ve Mersin'in ardından CHP 'liler Zonguldak'ta da sandık başına gitti.10 bin 442 CHP'linin oy kullanma hakkının bulunduğu Zonguldak'ta sürpriz sonuçlar çıkıt.

CHP'NİN ZONGULDAK'TA 2 VEKİLİ VAR
CHP'nin Zonguldak'ta bulunan mevcut iki milletvekilinden biri olan Prof. Dr. Mehmet Haberal aday olmama kararı almıştı. Mevcut diğer milletvekili Ali İhsan Köktürk ise ön seçime girme kararı aldı.Gerçekgündem'in haberine göre  CHP Zonguldak'ta ön seçim yarışında resmi olmayan sandık sonuçlarına göre, Şerafettin Turpçu 3066 oy alarak  birinci sırada yer aldı.
İKİNCİLİK YARIŞI SON DAKİKAYA KADAR SÜRDÜ
Deniz Yavuz Yılmaz ve Harun Akın arasında ise kıyasıya süren ikincilik yarışını, Çaycuma'dan gelen son oyların da sayılmasıyla Deniz Yavuz Yılmaz 2108 oy alarak kazandı.
CHP ÖRGÜTÜ VEKİLİ ÇİZDİ!
Resmi olmayan sandık sonuçlarına göre CHP Zonguldak örgütü ön seçime giren mevcut milletvekili Ali İhsan Köktürk'ü çizdi.CHP'li Köktürk resmi olmayan sonuçlara göre 1987 oy olarak girdiği ön seçim yarışından çıkamayan ilk vekil oldu.

Zonguldak'ta ön seçim sıralaması şöyle oldu:
1- Şerafettin Turpçu (3066 oy)
2- Deniz Yavuz Yılmaz (2108 oy)
3- Harun Akın (2034 oy)
4- Ali İhsan Köktürk (Mevcut milletvekili) - (1987 oy)
5- Yaşar Balcı (1631 oy)

CHP'nin Malatya'da yaptığı ön seçimin sonucu belli oldu
ADIYAMAN'DA SELÇUK TABAK BİRİNCİ ÇIKTI 
6 bin 713 örgüt üyesinin bulunduğu Adıyaman'da, CHP PM, birinci sıra adayın ön seçimle, ikinci sıra adayın ise kontenjandan belirlenmesine karar vermişti. Adıyaman'dan gelen ilk sonuçlara göre, Dr. Selçuk Tabak açık ara farkla ön seçim yarışından birinci sırada çıktı. 
İkinci sırada ise Avukat Abdurrahman Tutdere yer aldı.