CHP Antalya 5. sıra milletvekili adayı Devrim Kök, 7 Haziran seçimlerinde 3 Kasım 2002 seçimlerinde olduğu gibi Meclis'e en az 8 milletvekili göndermeyi hedeflediklerini söyledi. Manavgat'a gelen Devrim Kök, Manavgat Belediyesi'nin yağlı pehlivan güreşleri antrenmanında Kırkpınar pehlivanlarından Ahmet Taşçı ile görüştü.
Kök, Meclis'e girmesi halinde ata sporu yağlı güreşin yaşatılması için var gücüyle çalışarak güreşçilerin hep yanında olacağını söyledi.
Meclis'e girmesi halinde her hafta sonu Antalya'ya gelmeye çalışacağını belirten Kök, hiç bir zaman halktan kopuk bir vekil olmayacağını ifade etti.
Seçilmesi halinde belirli bir program dahilinde Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar ayda bir halk günü düzenleyeceklerini belirten Kök, "Halkımızdan çok iyi tepkiler alıyoruz. 7 Haziran'da Meclis'e Antalya'dan en az 8 milletvekili göndereceğimize inanıyoruz. Artık bu iktidara güle güle deme zamanı geldi. Seçim çalışmalarımızda bunu halkımızda görüyoruz. Bu iktidar ömrünü tamamlamıştır. " diye konuştu.
Güreş antreman sahasında MHP Antalya 4 sıra milletvekili adayı Adem Uslu ile karşılaşan Kök, birbrine 7 Haziran seçimlerinde başarılar diledi.