Başkan Okay ile birlikte Dulkadiroğlu bölgesini ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Dilipak, Dulkadiroğlu Belediyesi'nin 1 yılık süre içerisinde bölgesine çok önemli hizmetler yaptığını belirtti. 
Seçim öncesinde dile getirdikleri tüm sözleri özellikle köyden mahalleye dönen bölgelerde yaşayan insanların ayağını çamurdan kesme sözü verdiklerini kaydeden Başkan Okay, bu sözü büyük ölçüde yerine getirdiklerini anlattı.

Bir kaç mahallenin kilit parke ve alt yapı sorunu olduğunu anlatan Başkan Okay, bu sorunlarında yaz döneminde tamamlanacağını anlattı.
Başkan Okay'a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dilipak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

"Seçim sürecinde Dulkadiroğlu bölgesini karış karış gezdik. Belediyemizin bölgesine kazandırdığı hizmetlerin bölge halkı için ne kadar önemli olduğunu da bizzat gördük. Başkanımız 'vatandaşımızın ayağını çamurdan keseceğiz' diye söz verdi ve bu sözünü yerine getirdiğini görüyoruz. Ak Partili bir belediyeye de bu yakışır diye düşünüyorum. Bu seçimden başarıyla çıkarak başkanımız ve halkımızla Dulkadiroğlu'na ve Kahramanmaraş'ımıza omuz omuza hizmet edeceğiz." dedi. 

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'de yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini anlattı. 

Debgici, bu yoğun seçim döneminde gittikleri her mahallede coşkuyla karşılandıklarını anlatarak şunları söyledi: "Bölgemizde ziyaret ettiğimiz mahallelerde coşkuyla ve sevgiyle karşılandık. Bu Ak Parti hükümetinin ve belediyemizin üstün hizmetlerinden partimize gösterilen bir teveccühtür. İnşallah bu seçim dönemini de başarıyla artırarak bu bölgelerimize daha büyük hizmetleri kazandırmak için mücadele edeceğiz."