Demokrat Parti (DP) Adana milletvekili adayları, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettikleri Pozantı ilçesinde vatandaşlara projelerini anlattı.

DP milletvekili adayları Hakan Topaloğlu, Yalçın Mete, Muhammed Emin Atasever ve Hasan Atmaca şehir merkezinin yanında köyleri de ziyaret etti. Demokrat Parti'nin yarınlar için ülkenin ümidi olduğunu ifade eden Hakan Topaloğlu, DP'nin iktidara geldiğinde ifade hürriyeti, laiklik, girişim hürriyetinin garantörü olacağını kaydetti.

Milletvekili adayı Yalçın Mete ise toplumun tüm kesimini sosyal güvenceye kavuşturmak için öncelikle sosyal güvenlik reformu yapacaklarını bildirdi. Mete, sosyal güvenliğin bir şart olmaktan çıkıp refahın affı olacağını söyledi.

Emin Atasever de tarım arazilerinin ranta kurban gitmesine izin vermeyeceklerini ve tarım arazilerini çevresel etkilerden koruyacaklarını söyledi. Atasever, "Toprak ve sulama kalitesini düşüren çevresel etkilerden ve doğrudan insan etkisi ile bilinçli bir şekilde zarar görmüş tarımsal üretim arındırılacak. Organik üretim şekli yaygınlaştırılarak hem çitçilerimizin daha fazla kazanmasını, hem de vatandaşlarımızın sağlıklı gıda yemelerinin sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Hasan Atmaca ise tarımda rekabet gücünü ve verimliliği artırıp, üretim maliyetlerini düşürecek önlemleri hayata geçireceklerini söyledi.