25. Dönem Milletvekili Seçimleri aday adaylığı heyacanı giderek artıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler yaklaşırken Kahramaraş'ın tarihi açısından önem taşıyan bir aday adayı dikkatleri üzerine topluyor. Tarihte Dulkadiroğlu Devleti'nin başkentliğini yapmış olan Kahramanmaraş'tan Milletvekili aday adayı olan Hakan Türker Dulkadiroğlu tüm Kahramanmaraş'ın adayı olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları sırasında sitemize açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu, "şehrin tüm insanlarını kendi ailesi olarak gördüğünü" dile getirdi. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Yeni Türkiye yolunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun rehberliğinde gece gündüz çalışacağına" işaret eden Hakan Türker Dulkadiroğlu, "hemşehrilerinin tüm sorunlarını çözmek için büyük bir özveri ile gayret göstereceğini" kaydetti.

Kahramanmaraş için büyük projeleri olduğunu ifade eden Dulkadiroğlu "projelerimizle şehrimizi kültür merkezi haline getirirken, yerli ve yabancı sermayeyi şehrimize çekecek büyük finansal projelerimizde var. Şehrimiz böylelikle hem çok daha tanınacak hem de çok daha fazla zenginleşecek. İşsizimiz kalmayacak. Yeter ki Kahramanmaraş'ımız biz evlatlarına destek olsun. Ben tüm Kahramanmaraş'ın adayıyım, bu şehrin canından, kanından, hamurundan bizzat kökünden gelen biri olarak, hemşehrilerimin ailelerinin ferdiyim. Tüm gücüm ve donanımımla gece gündüz demeden çalışacağım" şeklinde konuştu.