KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "Yüce Allah'a şükürler olsun ki MHP olarak Kayseri'den TBMM'ye 3 milletvekili gönderiyoruz" dedi.

Ersoy, il başkanlığı binası önünde yaptığı açıklamada, teşkilat olarak başarılı bir seçimi geride bıraktıklarını söyledi.

Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz'ın Kayseri'den milletvekili seçildiğini belirten Ersoy, "Yüce Allah'a şükürler olsun ki MHP olarak Kayseri'den TBMM'ye 3 milletvekili gönderiyoruz. Bundan sonra da MHP'nin Kayseri'de ne kadar güçlü bir parti olduğunu herkese göstereceğiz. Elimiz çok kuvvetlendi, çok güçlendi" diye konuştu.

Partililere seçim sürecindeki çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ersoy, "MHP seçimden güçlü çıkmıştır. Bizler bundan sonra daha fazla çalışacağız. MHP'yi daha üst noktalara getireceğiz. 2002 yılından beri MHP Kayseri'yi TBMM'de 1 milletvekiliyle temsil ediyordu, bugün çok şükür bu 3'e çıktı. Bu önümüzdeki seçimlerde daha da artacak. İnandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından partililer, il başkanlığı önünde kutlama yaptı.