Ak Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Kahramanmaraş'ın tanınmış siyasetçilerinden Faruk Aksu'da Ak Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

Ak Parti il binasında düzenlediği basın toplantısına Aksu'yu desteklemek için gelen çok sayıda seveni izdiham yaşanmasına neden oldu. 7 Mart 2010 tarihinde yapılacak seçimlerde Ak Parti'nin Karacasu Belediye Başkan adayı olan Faruk Aksu, kazanacağına kesin gözüyle bakılan bu seçimin iptal edilmesiyle yeniden eğitim görevine dönmüştü.

Bu gün yapılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı başvuru töreninde konuşan Faruk Aksu öncelikle kendisini desteklemeye gelen dostlarına teşekkür etti. 

"Önce insan anlayışıyla gençlik yıllarından bu yana, çıktığı bu kutlu yolculukta, bugünkü adıyla ak yolculukta bu ülkede çok manidar gelişmelere, hep birlikte şahit olduklarını" söyleyen Faruk Aksu "İnsan merkezli bir anlayışın altını çizerek, tüm sistemlerin aslında insana hizmet etmek için yarış ve mücadele ettiklerini hatırlatmayı gaye edinen bir kardeşinizim" diye konuştu. 

Aksu, “Başından beri insanın değerini vurgulayan biri olarak, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte, bu anlayışın zirveye taşınmasında emek ve çaba sarfettim. İnsan merkezli bir anlayışın altını çizerek, tüm sistemlerin aslında insana hizmet etmek için biri yarış ve mücadele içinde olduklarını hatırlatmayı gaye edinen bir kardeşinizim." diyen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Faruk Aksu:

"Bu şehirde doğup büyüyen ve yaşayan bir kardeşiniz olarak, hepinizin de hatırlayacağı gibi, 7 Mart 2010 tarihinde Karacasu ve Kavlaklı ‘da yapılan ara seçimlerde, AK partiden Karacasu belediye başkan adayı oldum. Oy verme işlemine bir hafta kala, seçimler Danıştay tarafından tüm emeğimize inat, iptal edilmiştir. Ancak biz ‘bu şarkı burada bitmez’ diyerek yola devam ettik” dedi.

"UMUT VE İSTİKRARIN ADIDIR AK PARTİ - FARKLI DİLLERDE AĞLAYAN ANALARIN FERYADINI DİNDİRMENİN ADIDIR AK PARTİ"

2011 milletvekili seçimlerinde ‘durmak yok, yola devam’ anlayışı ile AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunun altını çizen Aksu, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı “Sizin duanız ve desteğinizle bu gün, Kahramanmaraş özelinde, tüm ülkeme hizmet edebilmek için yeniden göreve talip oluyorum. Rabbim bu yola, bizimle birlikte çıkan tüm kardeşlerimizin, yar ve yardımcısı olsun”
Faruk Aksu'nun konuşmasından sonra, AK Parti il başkan yardımcısı  Fırat Görgel  tarafından başvuru belgesi takdim edildi.

Konuşmanın Sonunda Faruk Aksu, Arkadaşlarıyla Birlikte Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.