Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep milletvekili adayları, partililerle buluştu. Partililer, Gaziantep’e gelen adayları coşkulu bir şekilde karşılarken, birinci sıradan aday gösterilen Celal Doğan’a yoğun ilgi gösterdi.

HDP Gaziantep İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerine girecek milletvekili adaylarını Gaziantepli vatandaşlarla buluşturdu. Havaalanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan adaylar, Tuğcan Otel’de düzenlenen basın toplantısına tanıtıldı. Toplantıda adaylar Celal Doğan, Mahmut Toğrul, Gülseren Kocaer, Fatoş Çetinkaya, Berivan Özpolat, Osman Demirci, Tuğçe Özsoy, Mahmut Fermanoğlu, Güzel Koç, Dilek Büyükkaya, Macit Bozkurt ve Nuri Denek’in yanı sıra İl Eşbaşkanları Mehmet Karayılan ile Dilan Çetinkaya ve çok sayıda partili yer aldı. Seçim otobüsüne çıkan milletvekili adayları burada partilileri selamladı. Seçim startını verdiklerini belirten İl Eşbaşkanı Mehmet Karayılan, ayrım yapmadan bütün ezilenlerin sorunlarını Meclis'e taşıyacaklarını söyledi.

Kürtçe şarkılar eşliğinde milletvekilleri tek tek sahneye çağrılarak, kendilerini tanıttı. Celal Doğan ise kendilerine verilen destekten ötürü herkese teşekkür etti.