Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Doç. Dr. Mustafa SARIBIYIK ildeki Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşlar, Gençlik Grupları ve Parti Teşkilatıyla bir araya gelmeye devam ediyor.
Yaptığı ziyaretlerde ve verdiği demeçlerde büyük ilgi ile karşılanan Doç. Dr. Sarıbıyık; “Kahramanmaraş’ı Türkiye’de, Türkiye’yi de Kahramanmaraş’ta en güzel şekilde temsil edeceğimize ve teveccühlerinize bu anlamda mazhar olacağımıza olan inancım tamdır.“ Kahramanmaraş’ın ihtiyaç duyduğu sahada olan ve Kahramanmaraş için çalışan tüm kesimlerle işbirliği içerisinde çalışacaklarını ve Kahramanmaraş’ın potansiyeli olan her alanda marka şehir olması için çaba sarf edeceğini dile getirdi.  Kahramanmaraş’ın tüm ihtiyaçlarını bildiklerini ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm ve çalışma stratejilerini oluşturmaya başladıklarına değinen Doç. Dr. Sarıbıyık, akademik çalışmaları ve ülkenin bir çok şehrinde sivil toplum örgütleri içerisinde bulunduğu çalışmalardan edindiği deneyim ve birikimle Kahramanmaraş’a hizmet etme yolunda bu işe gönül verdiğini belirtti.

Gittiği her yerde ilgi ve alakayla karşılanmış olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu dile getiren Doç. Dr. Sarıbıyık, Kahramanmaraş’taki değerli dostlarımızın ve insanlarımızın benim yıllardır yaptığım çalışmaları yakından takip etmiş olmaları ve bu konudaki çalışmalarımdan dolayı beni işlerim ve çalışmalarımla tanımaları benim için çok anlamlı olmuştur. İnşallah geçmiş yıllarda yürüttüğümüz çalışmalarımızdan aldığımız deneyimle daha güzel projelere ve çalışmalara burada çalışan kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, teşkilatımız ve bu çalışmaların en güzelini hak eden Kahramanmaraşlılarımız ile birlikte yaparız, dedi.