MİLLETE HİZMET YOLUNDA DURMAK YOK YOLA DEVAM

25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında Mutlu KAYA Çağlayancerit ve Pazarcık İlçelerini ziyaret etmiştir. Pazarcık İlçe Başkanı Mesut GANİDAĞLI ile buluşan Mutlu KAYA seçim çalışmaları kapsamında Çağlayancerit Teşkilatımızla buluşma ziyareti öncesi sayın başkanımız GANİDAĞLI’yı da ziyaret ederek sohbet imkanı bulduklarını belirtmiş ve seçim çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini vurgulamıştır. 
BELEDİYE BAŞKANI KIZILSEKİ’YE GEÇMİŞ OLSUN
Çağlayancerit  ziyaretleri kapsamında ilk olarak geçtiğimiz günlerde Ameliyat olan Belediye Başkanı Üzeyir KIZILSEKİ yi evinde ziyaret eden KAYA Sayın başkanımıza çok geçmiş olsun diyerek en kısa zamanda şifa bulması dileklerini iletmiştir. Milletvekilliği Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar dileyen Üzeyir KIZILSEKİ bu kutsal yolda Allah’ın  yardımcıları olması dileklerini iletmiştir. Ak Parti sevdası ve milletimizin istikrarı ve ebediyeti adına bir şekilde hizmet ettiklerini belirten KAYA Aday adayları arkadaşlarımızın her biri birbirinden değerli insanlardan oluşmakta ve bu da teşkilatımızın kuvvetine kuvvet katacağından sonuna kadar eminim  demiştir. 

Mutlu Kaya
KAYA: YENİ TÜRKİYE YOLUNDA HALKLA İSTİŞARE ÇOK ÖNEMLİDİR
Belediye Başkanı Üzeyir KIZILSEKİ’yi ziyaretin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından tertip edilen aday tanıtım toplantısına katılan KAYA burada İlçe Başkanı Veli ÇETİNKAYA, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri ile Mahalle Temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmasında 3 yıl sendika başkanlığımız sürecinde en az  10-15 defa Çağlayancerit’i ziyaret ettiklerini belirterek bizler koltuğa oturarak değil coğrafi koşulları ne olura olsun gezerek hizmet vermeyi kendilerine vazife ettiklerini belirtmiştir. Halktan kopuk hiçbir hareketin başarılı olamayacağını vurgulayan KAYA istişareye önem veren bir kardeşiniz olarak defalarca Çağlayancerit’e geldiklerini ve hastanemizin sorunları konusunda hem yerelde hem Ankara düzeyinde her zaman elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. demiştir. Memur Sen de Genel Başkanlık yaptığı sürede de   Kahramanmaraş’ı unutmadıklarını belirten Mutlu KAYA evimizde burada,  sevdiklerimizde burada öldüğümüzde de bizleri buraya memleketimize gömecekler diyerek Memleket sevdalarının bitmeyeceğini vurgulamıştır. Mutlu KAYA konuşmasının sonunda her zaman nezaketi ile ağabeyliği  ile olgunluğu ile bizlere her zaman kapısını açan sayın başkanımız Veli ÇETİNKAYA ve tüm teşkilata değerli zamanlarını bizlere ayırmalarından dolayı teşekkür ediyorum demiştir.. İlçe Başkanı Veli ÇETİNKAYA’da daha önceden çok iyi tanıdıkları samimi, içten bir kardeşimiz olan Mutlu KAYA’ya başarılar dileyerek ellerinden gelen desteği vereceklerini  belirtmiştir.

Ak Parti Adayı Mutlu Kaya
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Sivil Toplum örgütü ziyaretleri kapsamında Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Mutlu KAYA burada Başkan Ahmet KOLUTEK, Dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile buluşma imkanı bulmuştur. Burada konuşan Dernek Başkanı Ahmet KOLUTEK Andırın’lılar olarak her zaman gururlandığımız Mutlu KAYA’yı Milletvekili olarak görmeyi çok istediklerini belirterek elimizden gelen her türlü fedakarlığı ve desteği vereceklerini belirterek kendisine başarılar dilemiştir.
KAYA’da Başkan KOLUTEK’e teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek “bu meşakkatli yolda bizlere desteklerini esirgemedikleri  için herkese teşekkür ediyorum demiştir.. Kendisinin de Andırın’ lı olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten KAYA mücadeleci bir aileden geldiğini belirterek bu meşakkatli görevi layıkıyla yapacaklarına inandıkları için bu göreve talip olduklarını belirtmiştir. Tabi bu yolda başta Andırın’ lı hemşerilerimizin özellikle desteklerini beklediklerini belirten KAYA bu desteği hissettiren başta başkanım olmak üzere tüm bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum demiştir.
Mutlu KAYA seçim gezileri kapsamında Yarın da Göksun ve Afşin ilçelerini  ziyaret edecektir.