Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Emre Kazancı, 46. Yılını kutlayan Kahramanmaraşspor’a ziyarette bulundu. Tarihinde ilk defa kurulan Kahramanmaraşspor Store ve Cafe de kulüp yönetimi ve taraftarlar ile bir araya gelen Kazancı, “Sporun içinden gelen biriyim. Kahramanmaraşspor taraftarıyım. Geçmişte çok deplasmana da gittim. Her zaman Kahramanmaraşspor’un destekçisiyim. Bugün burada bulunan bütün kardeşlerime söz veriyorum. İnşallah nasip olurda seçilirsem mecliste Kahramanmaraşspor’un bir milletvekili olacak. Sorunlarınızla yakından ilgileneceğim ve her fırsatta sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Kazancı, “Geçmiş yıllardan bu zamana kadar ihmal edilen, destek vermek yerine köstek olunan ve unutulan Kahramanmaraşspor’un şuanda desteklenmesi şart olan çok iyi ve ufku açık bir yönetimi var. Ortaya koydukları projeler gerçekten beni de heyecanlandırdı. Bu projeler Kahramanmaraşspor’u dışarıya bağımlı hale gelmekten kurtaracak çalışmalar. Sadece yerel değil aynı zamanda Global bir marka olacak “Leo” hem Kahramanmaraş’ı hem de Kahramanmaraşspor’u çok iyi yerlere getirebilir. Kahramanmaraşlı sanayicilerimizin, şehrimizin markalarının Kahramanmaraşspor’u desteklemesi lazım. Ben çok büyük bir futbol severim televizyonda  maçları izliyoruz ve başka takımlarda Kahramanmaraş markalarının reklamlarını görüyoruz. Bu bizim yüreğimizi acıtıyor. Önce kendi bahçemize bakmalıyız ve kendi takımımıza sahip çıkmalıyız. Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu olan tanıtım sorununu da sadece Kahramanmaraşspor aracılığı ile çözebiliriz. Bu bizim için bir nimet ve bunu çok iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu. 
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise “Emre beyi çok eskiden beri tanırım. Kendini yetiştirmiş ileri görüşlü çok değerli bir kardeşimiz. Seçilirse Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Özellikle sporu seven sporun içinden gelen bir insan olduğu için yaklaşımı daha da iyi. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Emre Kazancı