Samsun'da MHP'den milletvekili aday adaylığını ilk açıklayan kişi Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin oldu.

MHP Samsun İl binasında yapılan basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Keskin, parti binasına eşiyle birlikte geldi.
Keskin yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Samsunumuzun daha gerçekçi ve kuşatıcı projelerle var olan kaynaklarını harekete geçirerek, bütün ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesinde hiçbir engel bulunmadığını, şehrimizin çeşitli kurum ve kuruluşlarındaki çalışmalarım sayesinde bizzat yerinde gözlemleyerek tespit ettim. Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Samsun milletvekilliği görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Samsun’a ve Samsunlulara TBMM imkânları nispetinde var gücümle hizmet edeceğim. "

Eğitimden sağlığa tüm sorunlarla yakından ilgileneceği sözünü veren Kesekin, "Görev sürem boyunca Samsunumuzun merkezinden en uzak köyüne kadar her karışında; alt yapıdan eğitime, sağlıktan tarıma, turizmden sosyal hizmetlere, sanayiden istihdama, yoksulluktan işsizliğe, gençlik ve spordan güvenliğe kısacası her alanda yapılması gereken büyük hizmetlere vesile olmaya gayret edeceğim. Bütün bunları gerçekleştirirken hareket esasım toplumun bütün kesimleri ile iletişim halinde olarak her daim insan odaklı ve hesap verebilir bir hizmet anlayışını benimsemek olacaktır." dedi.