Merkez Parti (MEP) Erzurum milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, 7 Haziran genel seçimleri öncesi Horasan ilçesinde seçim çalışması yaptı.

MEP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum milletvekili adayı Hacımustafaoğlu, ilçede önce esnaflarla bir araya geldi, ardından köylerde toplantılara katıldı. Genel Başkanları Abdurrahim Karslı’nın selamını seçmenlere ileten Hacımustafaoğlu, sandıkta MEP'e destek vermelerini istedi. Horasan ilçesinin kendilerini ve genel başkanlarını bağırlarına bastığını ifade eden Hacımustafaoğlu, "Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Horasan kendi evladına sahip çıkacak. Yaptığımız gezilerde ilçenin makus talihinin değişmediğini ve insanların ne şartlar altında yaşadıklarını gördük. Horasanlılar yeni bir değişim istiyor. Bu değişimin adresi de Erzurumlu Abdurrahim Karslı’nın Genel Başkanlığını yaptığı Merkez Partisi’dir." dedi.

'ORANSIZ GÜCE KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ'

İktidar partisi AK Parti'nin hazineden seçim bütçesi olarak en 200 milyon TL kaynak aldığının altını çizen Hacımustafaoğlu, kendilerinin ise ceplerinden, çocuklarının nafakalarından kıstıkları bütçe ile mütevazi bir seçim çalışması sürdürdüklerini kaydetti. Havuz medyasının iktidarın borazanı olduğunu ve muhalif seslere, partilere sayfa ve ekranlarında yer vermediğine dikkat çeken MEP Genel Başkan Yardımcısı, "Seçim döneminde orantısız bir güce karşı mücadele ediyoruz. 200 milyon TL'nin seçim bütçesi olarak kullanıldığı bu seçim döneminde bizler çocuklarımızın nafakasından kestiğimiz paralar ile mütevazi bir çalışma sürdürüyoruz. Bütün baskılara, yıldırmalara, olumsuzluklara rağmen halkımızın MEP'e teveccühünü görmek bizleri mutlu ediyor." diye konuştu.