Aday tanıtım toplantısında partililerin coşkulu tezahüratlarıyla karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday adaylığı Kahramanmaraş MHP camiasında büyük bir sevince ve coşkuya sebep olan Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, "Kahramanmaraş'ta MHP'yi yeniden hak ettiği güçlü günlere döndürmek için elinden gelen her şeyi yapacaklarını" söyledi.

"Ak Parti'nin ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdiğini" söyleyen Kütükçü; "Sözde Çzöüm süreci adı altında yürütülen Çözülme Süreci ülkeyi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin bölünmesine asla izin vermeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliği için MHP'nin mutlaka iktidar olması gerekmektedir. Halkımız oynanan korkunç oyunu görmeli ve bu oyunu bozmak için oyunu MHP'ye vermelidir. Biz de kendimiz için değil ülkemiz için iktidara değiliz ve  Milliyetçi Hareket'in iktidarı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Aday adaylığı süreci başladığından bu yana Kahramanmaraş'ı adım adım gezdiğini söyleyen Küyükçü "Ben bu şehrin çocuğuyum. 12 yıldır Ak Parti'ye en büyük desteği veren ama verdiği desteğin yüzde birini bile hizmet olarak geri almayan Kahramanmaraş'a hizmet etmek istiyorum. Bunun için tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimden destek istiyorum" şeklnde konuştu.