MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 3 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 11.00 de Kahramanmaraş Müftülük Meydanı'nda halka hitap edecek. MHP Lideri B ahçeli bu akşam Kahramanmaraş'a gelerek otelinde dinlenecek. Yarın sabah bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Bahçeli saat 11.00 de miting meydanında halka seslenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor "yoksulluğa, yolsuzluğa, hısızlığa karşı Kahramanmaraş halkını MHP'ye destek vermeye" davet etti.

"Dükkanını siftahsız kapatan esnafın umudunu kaybettiğini, ektiğini biçemeyen, biçtiğini satamayan çiftçinin artık milletin efendisi olmaktan çok uzak olduğunu ve cebinde ekmek alacak parası kalmadığını, AKP iktidarı ile birlikte üreten ekonomiden tüketim ekonomisine geçildiğini ve ekonominin büyük bir darboğaz içinde olduğunu" söyleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Tor şöyle dedi.

"AKP İktidarı Habur'da devlet itibarını ayaklar altına almış, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmış, çözüm safsatası ile 1000 yıllık kardeşliğimiz bozguna uğratılmış, bebek katiline yasal siyaset zemini oluşturma gayreti içine girilmiş ve Türkiye bir çadır devleti gibi yönetilmeye başlanmıştır. Kahramanmaraş halkı yapılan bu ihanetleri görecek ferasete sahiptir. 

Yapılan hırsızlığı, yolsuzluğu, yalanı, talanı, ihaneti 7 Haziran'da tüm Türk Milleti ile birlikte Kahramanmaraş halkı da cezalandıracak ve bu ihanet şebekesine artık dur diyecektir. 

Kahramanmaraş'ımızın Kahraman halkını 3 Haziran Çarşamba günü saat 11:00 de Müftülük Meydanı'nda yapılacak olan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin katılacağı mitingimize davet ediyoruz. "