Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili 1. Sıra Adayı Fahrettin Oğuz Tor  seçim çalışmalarını sürdürüyor. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan oy isteyen Tor, bu kapsamda haftayı Kahramanmaraş'ın ilçelerinde geçirdi.

"Gittiği her yerde vatandaşın büyük teveccühyle karşılaştıklarını ve bu teveccühün Milliyetçi İktidarın habercisi olduğunu" söyleyen MHP Adayı F. Oğuz Tor Elbistan'da yaptığı açıklamada "12 yıldır Kahramanmaraş'a bir çivi bile çakmayanlarla Kahramanmaraşlının hesaplaşma vakti gelmiştir. İşte bu sabah geldiğimiz Göksun yolu 12 yıldır daha bitirilemedi. Sanıyorum Göksun yolu Ak PArti'nin 2023 hedefleri arasında yer alıyor. Bu hızla bu yol 2023'te bile bitmez." dedi.

"Meclise Kahramanmaraş'tan tek başına gitmek istemediğini beraberinde en az 2-3 arkadaşıyla Meclise giderek ülkeye ve Kahramanmaraş halkına hizmet etmek istediklerini" söyleyen MHP Adayı Tor şöyle devam etti:

"Adında Adalet olan bir parti tarafından ne yazık ki Adaletsiz bir seçim çalışması yürütülmektedir. Cumhurbaşkanı da AKP adına mitingler yaparak oy istemektedir. Cumhurbaşkanı tüm Meclisin huzurunda yaptığı yemini bozmuştur. Paralel bahanesiyle ülke gerilmekte, her dönem olduğu gibi bu dönemde de seçime girerken yeni gerginlikler ortaya çıkarılmaktadır. Bu iktidar gerginliklerden nemalanmaktadır. Tek dertleri iktidarda kalmaktır ve kendileri iktidarı kazanırken ülkenin ne kaybettiğinin onlar için bir önemi yoktur.

Bölücübaşıyla aynı masada oturulmuş, ülkemizin bölünmesi için anlaşmaya varılmıştır. AKP iktidarı döneminde tek bir dost ülke kalmamıştır. İç ve dış siyaset tam bir fiyaskodur. Ülke büyük bir krizin eşiğine getirilmiştir.

Kahramanmaraş halkı ferasetiyle bu yapılanları görmüş ve yönünü Milliyetçi kadrolara çevirmiştir. Allah'ın izniyle bu seçimden Milliyetçi Kadrolar zaferle çıkacak ve ülkemiz AKP iktidarının yaptığı tüm tahribatı tamir etmekle görevlendirilecektir.

Kahramanmaraş'ı adım adım gezerken gösterilen teveccüh de MHP iktidarının habercisidir. Kahramanmaraş halkına güveniyor ve SES VER KAHRAMANMARAŞ diyoruz..."