Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ın Göksun ve Afşin ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Tor, şehir merkezindeki hemen tüm işyerlerini gezerek seçim çalışmalarını devam ettirdi. 

Afşin'in Büyük Sevin, Küçük Sevin, Kızılkaya, Binboğa, Nişanit, Gözpınarı, Kötüre, Deveboynu, Kargabükü, Esence köylerini ziyaret eden ve zor şartlar altında seçim çalışmalarını yürüten  Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor "Yürüyüşümüz, Devletin parasını çerez parası olarak görenlere karşı mücadelenin yürüyüşüdür. Yürüyüşümüz, Bakan çocuklarına karşı Vatan çocukları ile yürüyenlerin yürüyüşüdür. Yürüyüşümüz, müzakereci ve teslimiyetçilere karşı Çanakkale ruhunu taşıyanların yürüyüşüdür. Bizimle yürü AFŞİN Bizimle yürü KAHRAMANMARAŞ" dedi.

Göksun'un Hacıkodal,Yoğunoluk, Aşağı Çamurlu, Yukarı Çamurlu, Taşoluk,Değirmendere, Ericek, Fındıklıkoyak köylerini de ziyaret eden MHP Adayı Tor "Yürüyüşümüz, korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Yürüyüşümüz, ahlaksızlara karşı namusluların yürüşüdür. Yürüyüşümüz, talana ve yalana karşı şereflilerin yürüyüşüdür.  Bizimle yürü Göksun... Bizimle yürü Kahramanmaraş" diye konuştu.

MHP ADAYI FAHRETTİN OĞUZ TOR SEÇİM GEZİLERİ FOTOĞRAFLARI